1a femenina

Les dues cares oposades del futbol català

1a divisió femenina. L’Espanyol, cuer, i el Barcelona, primer classificat, s’enfronten (17 h) en el debut de Jordi Ferrón en l’equip local

Els dos màxims exponents del futbol català s’enfrontaran avui en l’edició femenina del matx amb una clara desigualtat entre els dos. El Barcelona, primer a la taula, visita l’Espanyol, últim sense haver aconseguit encara la victòria i que acaba de fer el relleu a la banqueta amb la sortida de Jaspe i l’entrada de Ferrón.

Les diferències entre les dues entitats no només són en la classificació. De fet, es manifesten en la taula. Pressupost a banda, el Barça, amb la inversió i l’arribada de jugadores estrangeres, s’ha professionalitzat evitant inferències internes tot i la destitució el curs passat de Fran Sánchez. L’equip blanc-i-blau, en canvi, és una trituradora d’entrenadors a les mans de l’esquelet de la plantilla, que es manté intacte temporada rere temporada. “Som una plantilla que pot aportar moltes més coses que fins ara”, va dir Jordi Ferrón, l’extècnic del Seagull, que va fregar amb la punta dels dits l’ascens a primera divisió. L’Espanyol, a vuit punts de la salvació, rastrejarà el mercat a la recerca de reforços, mentre que el Barça ha de batallar amb les lesions si vol aspirar al triplet. De moment, Van der Gragt ha començat l’última fase de rehabilitació, tot i que Leila té una lesió al recte anterior de la cuixa. Ana Crnogorcevic, el darrer fitxatge, també s’ha entrenat amb el grup durant la setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)