3a divisió FEF

El Banyoles la fa grossa

3a divisió. Els del Pla de l’Estany tomben el líder i sumen tres punts ben merescuts. L’Hospitalet no pot ni sap aturar el gran joc banyolí

banyoles 3 l’hospitalet 1

BANYOLES:Bartrina, Ferru, Nil, Quimo, Pol, Andreu, Toni, Bech, Henry (Cristian del Pozo, 89’), Moha (Jordi Sala, 87’) i Adrià Casanova (Majó, 84’).L’HOSPITALET:Aliaga, Reina, Genar (José Antonio, 68’), Gómez, Ripoll, Salinas, Diego, Ekedo (Teije Merten, 68’), Miquel (Moha, 60’), Bruno i Eudald.GOLS:0-1 (13’) Bruno Vinicius. 1-1 (21’) Adrià Casanova. 2-1 (46’) Adrià Casanova i 3-1 (65’) Andreu Moreno.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:Als locals Bru, Andreu Moreno i Adam Fontes (entrenador), i als visitantsBruno Vinicius i José Antonio.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors al municipal Miquel Coromina Moretó.

El Banyoles va aconseguir superar el líder, l’Hospitalet (3-1). Els del Pla de l’Estany van superar un dels equips cridats a lluitar per l’ascens a segona B, un transatlàntic a tercera que va encallar-se a l’estany amb el mèrit del conjunt dirigit per Adam Fontes, que va lligar un triomf de prestigi i una remuntada que li permet deixar encara més enrere el descens directe.

El partit no va començar bé per al Banyoles. I és que Bruno Vinicius va avançar els riberencs aprofitant un rebuig després d’un llançament al pal de Salinas (13’). Els locals, que ja havien avisat prèviament amb un xut de Pol que va sortir llepant el pal d’Aliaga (8’), es van refer de la millor manera quan Adrià Casanova va empatar després d’executar molt bé una centrada de Pol al cor de l’àrea (21’).

Remuntada culminada

L’enfrontament va tenir molt ritme i, tot i que això semblava beneficiar l’Hospitalet, els banyolins van assestar un altre cop al líder en el primer minut del segon temps. De nou Adrià Casanova va superar Aliaga després que Henry li donés el gol fet aprofitant un rebuig del porter visitant, que havia aturat una primera rematada a Casanova (46’).

El 2-1 va reactivar el conjunt de la Feixa Llarga, que va afegir pólvora al seu atac i va tenir ocasions per empatar. La bona actuació de Bartrina i la solidaritat defensiva dels d’Adam Fontes van fer aguantar l’avantatge, que es va ampliar amb el 3-1 definitiu gràcies a la diana d’Andreu i que podria haver estat d’escàndol si Moha no hagués topat amb el travesser en el 74.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)