Territorial

El Girona troba la fórmula

Divisió d’honor juvenil. Els d’Àlex Marsal acaben la primera volta amb una golejada

s. francisco 0 girona 4

SAN FRANCISCO:Joan Salvà, Sergio (Nacho, 81’), Albert, Pere, Liam, Tomeu, Alejandro (Sebastià, 46’), Sastre, Makate (Sergi Batlle, 65’), Mario i Moisès (Juan, 81’).GIRONA:Joel, Callís, Arnau, Manel, Ignasi, Nil, Jandro (Mate, 85’), Pau Víctor (Unai Jòdar, 83’), Ilyas, Turmo (Turmo, 68’) i Suli (Víctor Valverde, 63’).GOLS:0-1 (39’) Turmo.0-2 (74’) Castro. 0-3 (84’) Ilyas. 0-4 (72’) Unai Jòdar.ÀRBITRE:Ivalylov Angelov.T.G.:Al local Bartomeu i al visitant Castro.

El Girona va tancar,ahir,la primera volta del curs amb 19 punts gràcies a una victòria al camp del San Francisco en un dels millors partits de la temporada, en què, tot i brillar sobretot en la primera part, la golejada es va fer esperar fins al tram final (0-4).

Els primers 45 minuts, els gironins es van exhibir. De fet, el més normal és que en el descans el partit hagués estat més que encarrilat, perquè van gaudir d’infinitat d’ocasions clares, però només en van poder aprofitar una a les acaballes, quan Turmo va finalitzar una bona jugada de Suli. Abans, Suli i Turmo s’havien topat amb el pal.

La falta d’encert de cara a porteria va fer que els gironins patissin el primer quart d’hora de la segona part, perquè el San Francisco va sortir amb una marxa més i a punt va estar d’empatar, però entre Joel i el travesser ho van evitar. Quan tot es va calmar, el Girona va donar el cop definitiu amb el 0-2 de Castro que va fer abaixar els braços al local i va permetre que, al final del partit, Ilyas i Unai Jodar arrodonissin el triomf amb el 0-4 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)