Territorial

Una copa amb sabor amarg

Desenllaç fatal. L’Olot fa un bon partit al Nou Estadi, tracta de tu a tu un rival de més nivell però cau en la primera eliminatòria després d’encaixar dos gols en la pròrroga (111’ i 122’)

Nàstic 3 olot 1

NÀSTIC:Bernabé, Bonilla, Goldar, Juan Rodríguez, Albarrán, Petcoff, Javi Márquez (Viti, 60’), Brugui, Pol Ballesteros (Amang, 107’), Lolo Pla (Pol Valentín, 83’) i Pedro Martín (Gerard Oliva, 66’).OLOT:Marc Vito, Comas (Aspar, 100’), Alan Baró, Carles Mas (Jose, 107’), Soler (Salinas, 78’), Vivi, Eloi (Masó, 94’), Chavarría, Xumetra, Pedro i Kilian.GOLS:1-0 (16’) Javi Márquez. 1-1 (31’) Carles Mas. 2-1 (111’) Amang. 3-1 (122’) Amang.ÀRBITRE:Escriche Guzmán.T.G.:A Juan Rodríguez (62’), Lolo Pla (64’), Goldar (74’), Bernabé (118’) i Viti (118’), del Nàstic, i a Arnau Comas (3’), Eloi (54’), Carles Mas (77’) i Jose (114’), de l’Olot.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 1.750 espectadors al Nou Estadi de Tarragona.

L’Olot va caure eliminat a mans del Nàstic després de dues dianes en la pròrroga (3-1). Carles Mas va eixugar l’1-0 de Javi Márquez amb una rematada de cap; però, després de defensar-se bé la resta del matx, Amang va decantar la balança amb dos gols en la pròrroga (111’ i 122’).

L’Olot va sortir al terreny de joc convençut que havia de tenir la pilota i instal·lar-se en camp contrari. El Nàstic, però, va avançar-se gràcies a un xutàs de Javi Márquez en el 16, l’exjugador de l’Espanyol va engaltar un fort xut des de la llarga distància que va sorprendre Vito i va fer esclatar d’eufòria els seguidors grana. A l’Olot li va costar tenir ocasions de gol; de fet, les millors van arribar a través de la pilota aturada; així va poder empatar el matx després d’un servei de cantonada que va xutar Eloi Amagat, que va veure molt bé l’arribada de Carles Mas a la frontal de l’àrea petita. El banyolí va creuar amb el cap la pilota i va superar Bernabé, que no hi va poder fer res (30’).

La segona part va començar amb alternatives i sense un dominador clar. Roger Brugué va posar a prova Vito després d’etzibar una canonada (49’) i l’Olot també va estar a punt d’avançar-se després d’una bona jugada de Chavarría, que va fer una bona centrada que Kilian Grant no va poder connectar (56’). En els últims minuts del temps reglamentari, el Nàstic va pressionar de valent, però Roger Brugué va topar amb el travesser (85’) i Bonilla, amb el porter olotí Vito (92’).

Els tarragonins van ser millors en la pròrroga contra un Olot que va decidir defensar-se i intentar trenar un contraatac. En una jugada que semblava aïllada, però, Amang, que acabava de sortir, va treure’s de la màniga un xut a l’escaire que va establir, per desgràcia olotina, el 2-1. El mateix Amang va sentenciar un Olot ja a la desesperada i bolcat a l’atac (122’).

Volíem passar, tot i que ens enfrontàvem a un gran equip. Hem estat molt bé en els 90 minuts, però en la pròrroga estàvem cansats
En la segona part de la pròrroga s’ha obert tot més i en defensa estàvem molt carregats
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini

Cinc canvis en l’onze respecte a Llagostera

L’entrenador de l’Olot, Raúl Garrido, va aplicar fins a cinc canvis en el seu onze inicial respecte al duel gironí contra el Llagostera. José Antonio Soler, Pep Chavarría, Eloi Amagat, Pedro del Campo i Kilian Grant van ser titulars en el lloc de Lluís Aspar, Jordi Masó, Hèctor Simón, Peque i Joel Arimany. El tècnic valencià va mantenir a la porteria Marc Vito, la gran novetat en l’onze contra els llagosterencs i també va donar continuïtat als dos futbolistes que van acabar expulsats i que, per tant, seran baixa per al partit de diumenge vinent al municipal contra el Barça B (17.00 h).