3a divisió FEF

La millor oportunitat per fer el gran salt

3a divisió. El Figueres visita el San Cristóbal (12 h), el primer equip en descens, al qual podria deixar a dotze punts de distància

La Unió té al camp de San Cristóbal (12.00 h) una gran oportunitat per fer el salt en la taula, deixar enrere la zona més perillosa i mirar amunt en la classificació. Els jugadors dirigits per Javi Salamero visiten el primer equip en descens, al qual, en cas de victòria, deixarien a dotze punts de distància, un marge considerable que permetria als figuerencs afrontar la segona volta amb perspectives d’escalar més posicions.

Els figuerencs van empatar en l’últim partit el duel de l’Alt Empordà contra el Peralada (1-1) però encadenen quatre jornades sense perdre –deu punts de dotze possibles–, comptant el matx guanyat sense suar contra el retirat Reus.

Per al matx contra els egarencs, Salamero no podrà comptar amb Abel Fàbregas i Carles Coto, lesionats de llarga durada, Marc Gelmà, que es va fer un esquinç en l’últim partit i Uri Ayala, sancionat per acumulació de targetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)