Territorial

El peatge de les errades

Divisió honor juvenil. El Girona cau golejat contra un Barça que ja en la primera meitat va sentenciar el matx aprofitant les imprecisions defensives

girona 0 barça 5

GIRONA:Joel Ruiz, Èric Callís, Arnau Martínez, Manel, Gómez, Sauret (Mate, 65’), Ilyas, Jandro (Jodar, 79’), Turmo (Castro, 61’), Pau Víctor i Víctor Valverde (Suli, 56’).BARÇA:Arnau Tenas, Rosanas (Altimira, 79’), Embuyamba, José Martínez (Balde, 45’), Mika, Álvaro Sanz, Jardí, Ilaix Moriba (Soldevila, 69’), Peque (Zaca, 81’), Antonio Jesús i Nils Mortimer.GOLS:0-1 (3’) Ilaix Moriba. 0-2 (23’) Ilaix Moriba. 0-3 (31’) Peque. 0-4 (64’) Nils Mortimer, de penal.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:Pau Víctor, del Girona i José Martínez i Ilaix Moriba, del Barça.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 700 espectadors al municipal de Vilablareix.

El Girona va perdre de manera clara contra el Barça (0-5). Els gironins, que van concedir massa als blaugrana, no van poder fer res per evitar una derrota que en el descans ja era un fet després de dues dianes d’Ilaix a pilota aturada, i de Peque, aprofitant una errada de Joel. En el segon temps, Nils, amb un doblet, va establir el 0-5.

El partit va començar de la pitjor manera possible per al Girona. Només s’havien disputat tres minuts quan Ilaix Moriba va caçar un mal refús després d’un servei de cantonada per controlar, retallar els defensors gironins i fer el 0-1. El domini del Barça va ser evident pel que fa a possessió de la pilota i Peque va poder fer el segon amb una rematada al pal curt després d’una assistència de Jardí (18’). Joel, però, va refusar molt bé i el Girona va muntar una contra que gairebé acaba amb l’empat a un gol. Turmo va rebre la passada d’un company però no va rematar bé davant d’Arnau Tenas (19’). En el 23’, una falta lateral a la zona de tres quarts va suposar el 0-2 també d’Ilaix Moriba, que va rematar sol com un mussol dins l’àrea amb l’interior del peu, una segona diana que va rebaixar la intensitat del partit. Peque va sentenciar en el 31’ fent el 0-3 aprofitant un mal refús de Joel a centrada de Nils, un regal que l’ex del Cornellà no va desaprofitar posant l’espatlla per introduir l’esfèrica.

Víctor Valverde, el jugador més incisiu del Girona mentre va estar al camp va poder escurçar distàncies en el 41’ després de retallar dues vegades el seu marcador però va xutar massa tou al cos de Tenas i en el 54’, una centrada també del figuerenc va posar problemes a la defensa del Barça, que es va mostrar còmoda i amb ocasions d’ampliar l’avantatge a través de Jaume Jardí, que va topar amb el pal (56’), i Peque. Sí que ho va aconseguir Nils a través d’una pena màxima per mans (64’) i en el 89’, aprofitant una nova imprecisió defensiva creuant molt bé davant Joel i fent el 0-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)