Territorial

El Girona rema però marxa de buit

D. d’honor juvenil. Els gironins fan un bon partit al camp de l’actual campió, tenen les millors ocasions en el primer temps, però un gol en la represa i la falta de punteria li impedeixen puntuar

saragossa 2 girona 1

SARAGOSSA:Guillermo Acín, Borge, Ángel López, Yus, Francés, Francho, Juan Sebastián, Vela (Miguel Soler, 86’), Puche, Luis Carbonell (Jaime Vallejo, 89’) i Marc Estebán (Diego Marín, 70’).GIRONA:Joel, Èric Callis, Èric Monjonell (Arnau Martínez, 87’), Manel, Ignasi, Nil, Ilyas (De Castro, 87’), Jandro (Mate, 78’), Turmo, Pau Víctor i Granero (Diallo, 69’).GOLS:1-0 (48’) Puche. 2-0 (83’) Luis Carbonell, de penal. 2-1 (89’) Mate, de penal.ÀRBITRE:Almenara Martínez.T.G.:Marc Estebán, Juan Sebastián i Miguel Soler, del Saragossa, i Jandro, Nil, Manel, Ilyas i Granero, del Girona.T.V.:cap.

El Girona va perdre en la seva visita al Saragossa, l’actual campió de lliga (2-1). El partit va ser igualat i, fins i tot, els gironins van gaudir de les millors ocasions en el còmput global de l’enfrontament però la falta de punteria blanc-i-vermella i l’efectivitat aragonesa van ser la clau.

L’equip dirigit per Àlex Marsal va fer moltes coses bé, i és que, tot i el domini local, a còpia de possessió però sense profunditat, els gironins van gaudir de les millors ocasions amb una rematada de cap d’Èric Monjonell que Acín va rebutjar a córner (18’) o una jugada d’estratègia en el servei d’una falta lateral que ningú va saber rematar a dins de la porteria (33’).

En la primera jugada del segon acte, el Saragossa es va avançar després d’una combinació per la banda que va acabar amb un xut i una segona jugada que va permetre a Puche afusellar Joel (48’). L’1-0 va fer que els aragonesos fessin un pas enrere i el Girona passés a dominar. En el 56’, Pau Víctor va estavellar una pilota al pal i, en el 62’, el col·legiat va anul·lar una diana gironina per un dubtós fora de joc.

Al final, Carbonell va fer el 2-0 després d’un penal clar però Mate, també de penal, va retallar distàncies, tot i que no hi va haver temps per a res més i el Girona va encadenar la segona ensopegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)