3a divisió FEF

Un altre punt per al Figueres

3a divisió. La Unió, dos cops per sota del marcador, aconsegueix rascar un empat del feu del Manresa. Tercer partit consecutiu empatant dels de Javi Salamero, que n’encadenen cinc sense perdre

MANRESA 2 FIGUERES 2

MANRESA:Pol Busquets, Ruano, Solernou, Cuello, Biel, Bernat, Walter, Erik Sarmiento, Fran Orellana (David Sánchez, 71’), Dani Ruiz (Joel Méndez, 46’) i Miguel Ángel Luque (Floren, 80’).FIGURES:Román, Màrius, Gallardo, Uri Ayala, Pol Tarrenchs, Joel Arumí, Bora Barry, Gabri Vidal (Marc Gelmà, 60’), Ivan Vidal (Genís Balaguer, 87’), Ousman i Duba (Enzo Sarmiento, 66’).GOLS:1-0 (22’) Biel (22’). 1-1 (41’) Ivan Vidal, de penal. 2-1 (53’) Bernat. 2-2 (74’) Màrius.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:Als locals Solernou, Cuello i Miguel Ángel Luque, i als visitants Duba, Uri Ayala i Ousman.

Ja fa gairebé dos mesos que el Figueres no coneix la derrota. Fa sis jornades, cinc partits –entremig hi ha el que no van jugar per la retirada del Reus–, que el conjunt orientat per Javi Salamero no perd. Ahir, va allargar la ratxa amb un bon empat al feu del Manresa (2-2) en un partit que va haver d’igualar dues vegades. Amb baixes sensibles –Pepu Soler i Oriol Pujadas (sanció) i Abel Fàbregas i Carles Coto (lesió)–, el Figueres va començar amb mal peu quan els del Bages van avançar-se amb un xut creuat de Biel Rodríguez. La resposta de la Unió va ser just abans del descans amb l’empat, obra d’Ivan Vidal, de penal. Després de la represa, els córners van marcar l’enfrontament, ja que els dos gols van arribara través d’aquesta acció. Primer, va ser Bernat, del Manresa, que va posar de nou per davant els locals. Després, quan s’entrava en el tram final del duel, el Figueres va empatar repetint la fórmula i via Màrius Jiménez, que va establir la igualada rematant una centrada de Pol Tarrenchs. En els últims instants, pel Figueres va emergir la figura del porter Román Carrillo, que va salvar el punt amb dues intervencions de mèrit davant Joel Méndez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)