3a divisió FEF

El Peralada fitxa més solidesa

3a divisió. Els xampanyers fan oficial l’arribada del lloretenc Pol Gómez, que arriba a l’Alt Empordà després de rescindir divendres amb el Llagostera. El central i pivot defensiu, que ha jugat 38 partits a 2a B i 37 a 3a, aportarà més experiència

El Peralada va confirmar ahir el que ja s’esperava, el fitxatge de Pol Gómez, que arriba després de rescindir el seu contracte amb el Llagostera la setmana passada. El lloretenc, de 25 anys, ja es va començar a entrenar amb els seus nous companys i fins i tot els va acompanyar en la victòria de diumenge contra el Sants.

La incorporació de Pol Gómez és la segona que el conjunt xampanyer fa en aquest mes de gener, després del fitxatge de Josu Currais. Amb la seva arribada el Peralada reforça l’aspecte defensiu de l’equip, i és que Pol Gómez pot jugar de central i de pivot defensiu. De fet, el lloretenc cobrirà la marxa de Sergi Bas, que es va desvincular del club alt-empordanès la setmana passada després de no disposar de minuts en la primera volta. Amb Pol Gómez, els d’Albert Carbó augmenten la competència en la plantilla, i és que l’exjugador del Llagostera aportarà experiència i qualitat a l’equip. Amb els gironins Pol Gómez va tancar una etapa de tres temporades i mitja, en què ha disputat un total de 38 partits a 2a divisió B –va tenir molt protagonisme en el curs 2017/18, que va acabar amb descens, però aquest any només havia jugat 9 partits– i 37 a 3a, en què es va convertir en una peça clau del retorn dels llagosterencs a la categoria de bronze, ja que va jugar 35 partits de lliga i els 2 de la promoció. Abans del Llagostera, Pol Gómez va començar la seva etapa sènior al Lloret, on va jugar tres cursos a 1a catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)