3a divisió FEF

La solidesa va minvant

Nova derrota. El Banyoles rep el 0-1 quan millor estava i suma cinc partits sense guanyar

granollers 2 banyoles 0

GRANOLLERS:Sergio, Víctor (Max Llovera, 59’), Eloi, Guillem Pujol, Antonio Martín, Ricard (Arnau, 80’), Albert Ruiz (Alejandro Muñoz, 76’), Pau Dabra, Morales, Diego i Besonies.BANYOLES:Bartrina, Adrià Prado, Nil, Genís, Sala, Majó (Adrià Casanova, 45’), Via, Bech (Èric Gispert, 81’), Moha (Andreu, 45’), Ferru i Henry.GOLS:1-0 (42’) Albert Ruiz. 2-0 (88’) Alejandro Muñoz.ÀRBITRE:Gómez Meneses.T.G.:a Antonio Martín, Guillem Pujol i Sergio, del Granollers i Henry, del Banyoles.T.V.:cap.PÚBLIC:uns 300 espectadors al municipal de Granollers.

El Banyoles va perdre per 2-0 en la seva visita a Granollers, el quart classificat. Els del Pla de l’Estany no van ser efectius quan millor estaven jugant i van encaixar dues dianes al final de cada part que li fan sumar una nova derrota i l’acosten fins als 6 punts del descens directe.

El Granollers va sortir al camp amb una marxa més i va dominar el joc fins gairebé a la primera mitja hora, quan els banyolins van despertar i generar ocasions –Ferru va enviar desviat un cop de cap (24’) i Moha va xutar a fora per poc un contraatac conduït per Henry (26’). Els locals van sortir vius del domini visitant i Albert Ruiz va culminar una jugada de Darbra per fer l’1-0.

En el segon temps, Casanova no va aprofitar una assistència d’Henry per empatar (55’) i Bartrina va salvar el 2-0 a xut d’Albert Ruiz fent una parada formidable (69’). Amb els d’Adam Fontes pensant més a atacar que a defensar, Alejandro Muñoz, lliure de marca, va poder fer la sentència després d’una centrada (88’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)