3a divisió FEF

Moha Chabboura, per afegir més competitivitat

2a divisió B. El davanter de l’Armentera engreixarà la llista d’efectius en una línia ofensiva debilitada després de la marxa de Natalio i Joel Arimany

L’Olot va anunciar ahir la seva primera incorporació del mercat d’hivern a falta de tres dies del tancament del mercat. El davanter Moha Chabboura ampliarà la llista de davanters en la plantilla dirigida per Raúl Garrido, una línia ofensiva molt tocada després que a principis de gener marxessin Natalio Lorenzo (Avilés) i Joel Arimany (Saragossa B). Moha, nascut precisament avui fa 25 anys a l’Armentera, jugava fins fa dos dies al Prat, amb qui ha disputat setze partits al bronze i no ha pogut fer cap diana.

El futbolista es va formar en diversos equips de l’Alt Empordà, com ara el Llançà, el Juncària o el Peralada, abans d’acabar al Girona per jugar-hi a divisió d’honor juvenil i al filial blanc-i-vermell, a la primera catalana. Els bons números al Girona van cridar l’atenció del Figueres, que el va fitxar a l’inici del curs 2015/16 i amb el qual va jugar fins que el Llagostera el va incorporar el curs 2017/18 per debutar-hi a segona B. Amb els llagosterencs, Moha va fer dues dianes en setze partits, just abans de rescindir el contracte per fitxar per la Pobla de Mafumet, de nou a tercera. En el mercat hivernal de la campanya passada, l’armenterenc va acabar el curs amb el Formentera, amb el qual va disputar el play-off d’ascens a segona B i va quedar eliminat en la segona eliminatòria (11 gols en 16 partits).

Moha afegirà competència a l’atac garrotxí i intentarà aportar les seves qualitats per ajudar a arreglar el problema de l’equip de cara a gol. El nou jugador ha d’aportar pressió, velocitat a l’espai, dedicació i lluita al bloc.

MOHAmed Chabboura Houh
L’Armentera (Girona) 29-01-1995 (25 anys) Posició: davanter Alçada: 1,80 m Pes: 70
Etapa de formació
Llançà, Juncària, Peralada i Girona
Etapa de sènior
14/15
Girona B (1a catalana) 33 p. 13 g.
15/16
Girona B (1a catalana) 4 p.
15/16
Figueres (3a divisió) 20 p. 8 g.
16/17
Figueres (3a divisió) 34 p. 8 g.
17/18
Llagostera (2a div. B) 16 p. 2 g.
17/18
Pobla Maf. (3a divisió) 17 p. 7 g.
18/19
Pobla Maf. (3a divisió) 16 p. 3 g.
18/19
Formentera (3a divisió) 16 p. 11 g.
19/20
AE Prat (2a divisió B) 16 p. 0 g.
19/20
Olot (2a divisió B) ?
Patrocini

Les fitxes de més de 23 anys, cobertes

El fitxatge de Moha a les files de la plantilla comandada per Raúl Garrido suposa que l’opció d’incorporar Salva Chamorro s’esfumi gairebé del tot. L’Olot va preguntar a l’entorn de Salva Chamorro la possibilitat d’aconseguir els serveis del davanter per injectar pólvora contrastada a l’atac i el mateix futbolista podria haver valorat el seu fitxatge per l’entitat de la Garrotxa. Les pretensions econòmiques del mateix davanter, encara amb anomenada a segona B, haurien frenat l’operació. Finalment, els olotins han apostat per Moha i ocupen així les setze fitxes per a jugadors de més de 23 anys –Barnils i el mateix Moha han ocupat les vacants deixades per Jose Martínez i Natalio Lorenzo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)