2a divisió FEF

“Hi soc per treballar i treure el millor rendiment de tots”

2a divisió B. El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, es mostra optimista tot i que la plantilla queda definitivament tancada sense el perfil de davanter desitjat

El tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, va valorar el mercat d’hivern, que es tancarà avui a les 6 de la tarda, després que amb la incorporació de Moha Chabboura quedés la plantilla completa. En la roda de premsa prèvia al partit que diumenge disputarà el seu equip contra el Castelló, el segon classificat, l’entrenador valencià va ser clar: “Hi soc per treballar i treure el millor rendiment de tots. Són els millors perquè són els que tenim i estic segur que donarem un gran rendiment i que farem una gran segona volta”, deia Raúl Garrido, que evitava valorar si la plantilla que té ara és millor de la que tenia abans de l’obertura del mercat –l’Olot ha perdut Natalio, Joel Arimany i Jose Martínez, ha reactivat la fitxa a Roger Barnils i ha incorporat Moha Chabboura–: “No val la pena pensar si surt reforçada o no, som els que som i estic encantat. Evidentment, hi ha clubs que poden fer unes coses que nosaltres no podem fer. Ho hem d’acceptar i, dins d’això, els que tenim són els millors”, explicava Raúl Garrido.

Sense un nou de referència

Entre el positivisme i l’optimisme de Raúl Garrido, el tècnic va admetre que en el mercat d’hivern no s’ha aconseguit trobar i fitxar un perfil de davanter que falta en l’actual plantilla: “Vam anar al mercat intentant trobar aquest perfil de referència, però no ha pogut ser per diferents motius econòmics, d’interessos dels jugadors, etc. No només depèn de nosaltres, sinó d’un jugador, un club, etc. i no és fàcil. No val la pena pensar en els que no han arribat, no ha pogut ser tot i intentar-ho”, deia el tècnic de l’Olot, que admet que això el pot arribar a condicionar: “En diferents situacions sí que condiciona no tenir un davanter de referència. Condiciona, però tenim altres coses i és un repte per a mi treure substància als jugadors”, conclou un Garrido positiu, però resignat.

Patrocini

La solució s’haurà de trobar a casa

L’Olot està firmant una gran temporada i hi ha pocs aspectes del seu joc que poden millorar. Un d’aquests és, sense cap mena de dubte, les xifres de gols a favor, actualment 19, el segon que en fa menys de tot el grup, només superat pels 14 del Badalona. El conjunt de la Garrotxa haurà de fer un pas endavant amb els jugadors que ja tenia fa una setmana, més Moha Chabboura. Fins ara, futbolistes com ara Hèctor Simón, amb cinc gols, Xumetra (4) o Álvaro Salinas (3) són els que més gols han fet i d’altres, com per exemple Kilian, Peque i el mateix Moha, hauran d’aportar més dianes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)