3a divisió FEF

Pocs moviments en el tram final

3a divisió. El Peralada ha fitxat el lateral Josu Currais i el pivot i també central Pol Gómez durant el mes de gener, mentre que el Figueres i el Banyoles no han incorporat cap efectiu abans que el mercat s’acabés durant el dia d’ahir

El mercat de tercera també es va acabar ahir a la tarda i els equips tenen les plantilles perfilades fins al final de la temporada. Si bé des de l’estiu els equips de la categoria han pogut reconstruir els seus equips amb la lliga en marxa, el Figueres i el Peralada són els representants gironins que més s’han mogut i ara ja saben que fins a final del campionat aquests seran els seus futbolistes. L’únic equip de la demarcació que sí que ha aprofitat el tram final de mercat durant el mes de gener per reforçar-se ha estat el Peralada, que a principis d’any va anunciar l’arribada del lateral Josu Currais procedent del Lahti de Finlàndia i fa deu dies de Pol Gómez un cop rescindit el contracte amb el Llagostera.

El Banyoles no ha tingut cap novetat pel que fa el capítol d’altes, però si que ha vist com dos futbolistes han enfilat el camí de sortida per gaudir de més minuts. Bena, a la Jonquera, i Gerard Mercader, a l’Escala, tots dos de primera catalana, han estat les baixes pels del Pla de l’Estany.

El Figueres va ser un dels equips amb més moviments un cop la lliga va engegar motors. Les arribades de Carles Coto, Enzo Sarmiento, Pol Blay i Oriol Pujadas es van fer amb la competició en joc, com també les baixes de Sergio Álvarez, que va fitxar pel Peralada, i Christian Belenchón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)