Territorial

Encara tenen molt a dir

Divisió d’honor juvenil. El Girona fa un partit excel·lent contra l’Espanyol (3-2), tot i acabar patint, i suma tres punts que el consoliden del tot com a candidat a la quarta posició

girona 3 espanyol 2

GIRONA:Joel, Arnau, Mongonell, Manel Martínez, Ignasi, Unai Jodar, Jandro, Pau Víctor (Suli, 91’), Mate (Luna, 77’), Valverde (Casta, 88’) i Turmo (Alpha, 71’).ESPANYOL:Fortuño, Ruben (Carmona, 75’), Benítez, Sanchis, Recasens, Villahermosa, Gori, Svensson, Julen (Baquero, 70’), Julian (Padilla, 70’) i Kenneth (Roger, 62’).GOLS:1-0 (10’) Turmo. 1-1 (44’) Sanchis. 2-1 (55’) Manel Martínez. 3-1 (79’) Pau Víctor. 3-2 (92’) Baquero.ÀRBITRE:Mancera Anton.T.G.:al visitant Kenneth.PÚBLIC:uns 400 espectadors al municipal de Vilablareix.

Si algú encara no es creia el canvi que ha fet el Girona amb el pas dels mesos, ahir en va tenir la prova. Els gironins, que a l’inici de curs van sortir escaldats del camp de l’Espanyol (5-2), ahir van respondre amb un partidàs. I és que el 3-2 definitiu no va demostrar la superioritat dels d’Àlex Marsal, que van plantejar un guió que els va sortir a la perfecció i van tenir ocasions per firmar una gran golejada. Tot i això, en els minuts finals, encara van haver de patir i demanar l’hora.

Des del primer minut va quedar clar què era el que interessava als gironins. Van cedir la iniciativa a l’Espanyol i van plantar un entremat defensiu perfecte, sense cap fissura. Els blanc-i-blaus van ser incapaços de convertir la possessió en perill i el Girona, en canvi, va ser letal en el contraatac. No va tardar a treure’n avantatge, i és que Turmo, en el minut 10, es va plantar sol davant de Fortuño i va obrir la llauna. El mateix Turmo i Valverde podrien haver ampliat l’avantatge, però el resultat es va tòrcer just abans del descans, quan Sanchis, a pilota aturada, va empatar en la primera ocasió de l’Espanyol.

El gol podria haver estat un cop dur per al Girona, però en la represa va ser capaç de mantenir el mateix guió. Amb un Turmo excels, els gironins no van deixar de generar perill i en el 55’ Manel Martínez va fer el 2-1 en una jugada embolicada després d’un xut al travesser de Mongonell. Amb el 2-1 els gironins es van fer un fart de fer mal en el contraatac, fins que Pau Víctor va marcar el 3-1 (79’). I és que després va arribar l’hora de patir perquè Baquero va fer el 3-2 (92’) i Carmona va tenir l’empat (94’). El marcador, però, no es va moure i la victòria merescuda dels gironins els enfila fins a la setena posició amb 31 punts, a tres de la Damm i el Mallorca i a sis de l’Europa, el pròxim rival dels gironins.