Girona

Stuani resisteix l’amenaça

Dos mesos. L’uruguaià encadena vuit jornades sense veure la cinquena targeta, que condueix a sanció. El pitxitxi havia acumulat les quatre primeres en un període d’onze partits

Des de fa dos mesos, Cristhian Stuani afronta cada partit sabent que si veu una targeta groga es perdrà el pròxim. El davanter uruguaià, que ja va descansar per sanció en la sisena jornada després de ser expulsat per doble amonestació al camp del Cadis, va començar el cicle de grogues a Osca, va veure les tres primeres en cinc partits i la quarta, al cap de deu jornades d’haver rebut la primera. Des del Girona-Lugo, però, el pitxitxi ha jugat vuit partits de lliga sencers sense ser amonestat. I això que no ha perdut mai la dosi de lluita i empenta que hi posa sempre.

El màxim golejador haurà de descansar per sanció quan torni a veure una groga. També té tots els números de perdre’s l’Elx-Girona del 29 de març perquè hi ha un doble compromís de la selecció uruguaiana, contra Xile i Equador. La situació ideal per al Girona seria fer coincidir la sanció amb la convocatòria internacional, però per aconseguir-ho Stuani hauria de resistir sis partits més –en sumaria 14– sense veure la groga.

REPTE MOLT DIFÍCIL

El davanter té sis partits més abans de l’Elx-Girona, que coincideix amb cita de l’Uruguai

JA VA SER CASTIGAT

Abans de les targetes que acumula, va ser expulsat per dues grogues a Cadis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)