Girona

Primer, el ‘play-off’

L’ascens directe. “Si no fem un pas més, serà molt complicat arribar a aquests llocs”, assegura Cárcel

Quique Cárcel va reconèixer fa un mes que parlar obertament d’ascens directe va ser un dels errors de l’estiu. Ara no és hora de parlar-ne, com a mínim de portes enfora. “L’objectiu és arribar a les últimes cinc jornades amb possibilitats de fer el play-off. Això és clau. I si tenim una dinàmica positiva i guanyem dos o tres partits, segur que canviarà el discurs, però ara no hem de pensar en això. Si arribem a perdre 2-0 a Riazor, s’hauria dit que tornem a estar com fa un mes.” Cárcel té clar que abastar els llocs d’ascens directe exigeix un ritme altíssim. “El punt demostra el convenciment que té l’equip, però tampoc hem d’obviar que hem de fer un pas més. Si no fem un pas més, serà molt complicat arribar a aquests llocs que ens donin l’ascens directe.”

El Girona arriba a l’últim terç de campionat encara a temps de tot, i més sabent que ha de rebre molts rivals de la part alta. Els tres últims partits a Montilivi són contra el Saragossa, l’Almeria i el Cadis. “A casa hem obtingut bons resultats, i amb aquell punt de connexió que hi torna a haver entre l’afició i l’equip, sabem que jugar-nos coses tan grans a Montilivi és bo. Són tres partits que poden marcar moltes de les nostres possibilitats d’intentar lluitar per tot”, admet Cárcel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)