3a divisió FEF

La Unió vol enlairar-se en la visita al Nou Sardenya

3a divisió. El Figueres visita l’Europa (12 h), en posicions de ‘play-off’, amb la moral alta i l’objectiu de mantenir la dinàmica positiva

La golejada contra el Banyoles (4-0) ha tornat a donar ales a un Figueres que, tot i les bones sensacions, no va guanyar en tot el gener i per això els figuerencs volen aprofitar la inèrcia per iniciar una bona ratxa de resultats i escalar posicions en la classificació. Per fer-ho el primer pas ha de ser assolir un bon resultat aquest migdia en la visita al camp de l’Europa (12 h), el quart classificat, que segur que posarà les coses molt complicades als de Javi Salamero. I és que els graciencs són un dels millors locals de la categoria perquè en els últims nou partits que han jugat al Nou Sardenya han sumat 22 punts de 27 possibles, amb només un empat i una derrota. Per al partit d’avui Salamero podrà comptar amb Treviño, l’últim fitxatge, i tindrà la baixa de Coto.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)