Girona

Al·legacions per Stuani

Objectiu: Ponferradina. El Girona enviarà les imatges al comitè de competició i demanarà que deixi sense efecte la targeta que el pitxitxi va veure divendres passat a Riazor

El Girona ha decidit presentar al·legacions contra la targeta que va veure Cristhian Stuani a Riazor i que en principi impedirà a l’uruguaià jugar dissabte a Montilivi contra la Ponferradina. El club de Montilivi es veu amb cor de defensar que el que va escriure Figueroa Vázquez en l’acta –“va ser amonestat per fer caure un rival amb la disputa d’una pilota de manera temerària”– no s’ajusta a la realitat. De fet, en l’acció de la targeta, el davanter del Girona carrega el rival amb el maluc i en la imatge que enviarà el club es percep que el contacte és mínim i que l’acció és més aparatosa que no pas temerària.

Poques possibilitats

Tot i l’argumentació que pugui fer el Girona, és complicat que el comitè estimi les al·legacions i, per tant, que Stuani pugui ser dissabte sobre la gespa de Montilivi contra la Ponferradina. El davanter va aguantar vuit partits sencers amb quatre targetes (estava amenaçat de suspensió des del dia del Girona-Lugo, en què va fer un hat-trick) però a Riazor es va estroncar la ratxa.

Stuani, de bon tros, és el futbolista de segona A que més faltes ha comès (78), deu més que Djuka, de l’Sporting. I tot i haver fet 26 faltes més que Gumbau, ha vist la meitat de targetes que el migcampista de Campllong.

L’ESCRIT DE L’ACTA

Figueroa Vázquez va reflectir que va ser una entrada “temerària” en la disputa de la pilota
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)