L’ascens directe, a sis punts del Girona

La distància. El Saragossa perd l’oportunitat d’allunyar-se més dels perseguidors. Els gironins mantenen els quatre punts d’avantatge amb el setè

MIRANDÉS-SARAGOSSA 1-1

MIRANDÉS:Limones, Alexander González, Kijera (Ohemeng, 83’), Sergio González, Odei, Malsa, Crisetig (Íñigo Vicente, 46’), Joaquín Muñoz (Enric Franquesa, 66’), Álvaro Peña, Antonio Sánchez i Matheus.SARAGOSSA:Cristian Álvarez, Vigaray, El Yamiq, Atienza, Nieto, Eguaras, James, Raúl Guti, Soro (Álex Blanco, 76’), Burgui (Linares, 84’) i Puado.GOLS:0-1 (36’) James Igbekeme. 1-1 (48’) Matheus.ÀRBITRE:Sagués Oscoz (comitè basc).T.G.:Alexander González, Kijera, Antonio Sánchez i Malsa, del Mirandés; Javi Puado, Vigaray i Carlos Nieto, del Saragossa.T.V.:cap.PÚBLIC:3.434 espectadors a Anduva.

El Girona corria el risc de quedar a vuit punts de l’ascens directe, si el Saragossa hagués guanyat ahir el partit que tenia pendent al camp del Mirandés. Els aragonesos van començar manant, però van rebre el gol de l’empat i van desaprofitar l’oportunitat d’agafar més distància –hauria pogut tenir quatre punts més que el tercer– respecte als perseguidors. Entre aquests, el Girona, que amb la classificació actualitzada –queda pendent encara la segona part del Rayo-Albacete– queda a sis punts de la zona d’ascens directe. Amb l’empat d’ahir, a més, els gironins mantenen els quatre punts de marge respecte al setè classificat, el primer que no accediria al play-off d’ascens. Si el Mirandés –que jugarà el pròxim partit a Anduva contra els gironins– hagués guanyat, el marge s’hauria reduït a dos punts.

El Saragossa va arribar al descans amb avantatge en el marcador, gràcies a un gol de James Igbekeme, que va aprofitar una bona acció de Puado (36’). Els aragonesos van ser superiors en el primer període, però només de començar la segona part es van veure sorpresos per Matheus, que va aprofitar una pilota recuperada per Íñigo Vicente i va batre Cristian Álvarez amb una definició de classe (48’). Amb l’1-1, el partit va quedar molt obert. El Saragossa va crear més arribades i va tenir més a prop el gol en la recta final, amb un xut de Burgui (79’) i un d’Álex Blanco (89’), però va haver de donar per bo l’empat.