2a divisió FEF

El Lleida, sota acusació

2a divisió B. El jutjat número 2 de Lleida admet una denúncia per un suposat frau de 250.000 euros. Segons l’acusació, l’entitat no va donar d’alta correctament un grapat de jugadors i tècnics

Hisenda i la Seguretat Social han denunciat el Lleida Esportiu per un suposat frau en els contractes de diversos jugadors, segons va informar UA1 Ràdio. La tesi que defensa l’erari públic i per la qual el jutjat número 2 de Lleida ha acceptat a tràmit la denúncia, sempre segons les informacions, és que l’entitat blava no va donar d’alta vint jugadors i tres tècnics. A més, presumptament, 67 treballadors estaven donats d’alta en la Seguretat Social però els seus contractes no s’ajustaven a les hores reals.

El president del Lleida, Albert Esteve, donarà una roda de premsa avui per justificar aquesta i altres qüestions. UA1 Ràdio també va informar sobre una denúncia d’Hisenda contra el president per no haver presentat la declaració de la renda de l’any 2014, un fet que comporta, si s’acaba confirmant, d’un frau de 120.000 euros. Tot plegat s’afegeix a l’amenaça de demanda del club sobre diversos mitjans de comunicació que es van fer ressò d’una informació sobre el blocatge de les altes federatives per part de la FEF per deutes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)