Girona

“Tenim la capacitat de suplir la baixa de Stuani”

Girona. El tècnic balear de l’equip gironí ha comparegut davant els mitjans en la roda de premsa prèvia al partit que el Girona disputarà demà contra la Ponferradina a Montilivi (18.15 h)

Pep Lluís Martí acaba d’atendre els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que demà disputarà el Girona a Montilivi contra la Ponferradina (18.15 h). El tècnic balear a contestat a les diverses preguntes dels temes d’interès pels aficionats blanc-i-vermells:

La baixa de Stuani

“El partit es planteja saben que Stuani és un referència per a nosaltres però l’equip té capacitat de suplir una baixa important, un golejador que incideix molt en la vessant ofensiva del joc. Trobarem els mecanismes per endur-nos els tres punts”, ha comentat Martí.

Les alternatives

“Soriano està en procés de recuperació però no arribarà per demà. Tenim capacitat d’ubicar jugadors en punta com Brandon i Gallar, que ja hi han jugat, buscar joc entre linies, etc. Hem de tenir les coses clares segons els jugadors que tenim i per com fer mal el rival.

La Ponferradina

“Serà un matx igualat, com tots els que queden. La Ponferradina és un rival difícil de guanyar, sap jugar en bloc, ordenats i junts, recuperen moltes pilotes en camp contrari i en transicions ens poden fer mal perquè saben sortir a la contra”

Yuri, el perill

“Yuri ha demostrat ser important, un golejador que es troba en un bon moment. Sap col·locar-se, trobar els espais, sempre ben posat en transicions. És un dels seus jugadors clau i haurem d’estar en alerta” ha sentencia Pep Lluís Martí, que pel partit de demà tindrà les baixes confirmades d’Ignasi Miquel i Jonatan Soriano per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)