3a divisió FEF

Que l’aturada no faci abaixar el ritme

3a divisió. El Peralada visita la Pobla després de quinze dies de descans amb l’objectiu d’allargar la bona dinàmica i acostar-se a la zona noble

El Peralada ve d’una setmana de descans pel partit que havia de jugar contra el Reus i aquest migdia visita el camp de la Pobla de Mafumet (12 h). La gran incògnita és veure com els ha anat aquesta aturada als xampanyers, ja que abans del descans es trobaven en un gran estat de forma després de sumar nou punts dels últims dotze en joc i perdre només un partit en les últimes vuit jornades. La prova serà exigent, i és que la Pobla ocupa la cinquena posició gràcies, en gran part, al gran inici de temporada que va fer –ara encadena tres partits sense guanyar–. Però el premi per als xampanyers en cas de guanyar paga la pena, ja que amb una victòria més els d’Albert Carbó es podrien acostar encara més a les posicions de promoció d’ascens –és a set punts de l’Europa, el quart– i deixar gairebé al sac i ben lligat el primer objectiu de la permanència arribant als 40 punts. Per al partit d’avui Medina serà baixa per lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)