Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Volem arribar com més lluny i més amunt millor”

“Al final us avorrireu, tant vosaltres com l’afició, d’escoltar el mister dient sempre el mateix”, va avisar Pep Lluís Martí només d’entrar a la sala de premsa i ser preguntat per l’ascens directe. “El que podem fer és disfrutar de la victòria, analitzar el partit i corregir el que podem fer millor, i pensar en el pròxim.” Com sempre. El mallorquí, però, tampoc va amagar l’ambició d’un equip que comença a ser més fiable i que té marge per aspirar a tot. “Hem d’estar convençuts del que fem i sobretot transmetre que tenim ambició i passió de voler anar com més lluny millor. Volem arribar com més amunt millor, però tot passa per competir com ho hem fet avui.”

El Girona va traduir la superioritat en dos gols que van ser errors monumentals del rival. “Possiblement hem forçat moltes coses perquè passin. Hem tingut ambició, intensitat i agressivitat”, va exposar Martí. “Altres cops nosaltres hem comès errors que ens han costat gols. El que menys en comet i el que més aprofita els del rival és el que estarà més amunt.” El mallorquí va destacar “el compromís i l’esforç” de tots els jugadors el dia que faltava Stuani. “Nosaltres tenim una plantilla molt àmplia. Hi ha jugadors que han sortit deu o dotze minuts i han fet dotze minuts espectaculars. Tenim capacitat per suplir qualsevol jugador. Stuani és molt important, però estàvem molt confiats que l’equip estaria bé.” El tècnic va relacionar l’actitud de l’equip amb la de la graderia, que ha superat l’etapa anterior de xiulets. “Els aficionats volen veure l’equip fent el que fa, amb intensitat i agressivitat. El resultat marca, però quan els jugadors ho donen tot l’afició està contenta.”

Martí relativitzava el fet que l’equip no hagués tingut més empenta d’anar a buscar el tercer en la segona part. “Contra un equip que ens pressionava molt, hem estat molt sòlids i molt concentrats, i això és important.” I després de fer 11 punts de 15, tranquil·litat: “Jo miro els 45 punts i la feina diària. Hem de saber que ens trobarem partits molt difícils. No és fàcil i has de treballar molt perquè el rival no et creï ocasions.”

AMB CALMA

“Hem d’estar convençuts del que fem i tenir ambició però tot passa per competir com ho hem fet avui”

AMB REGALS

“Hem forçat coses perquè passin, i altres vegades hem comès errors que han costat gols”

SENSE STUANI

“Tenim una plantilla àmplia i estàvem segurs que l’equip estaria bé; i tots ho han donat tot”

Bolo: “No ens hem ni rebel·lat”

Jon Pérez Bolo es va mostrar crític amb el seu equip. “El més trist és que l’equip no s’ha rebel·lat contra les adversitats. Et poden guanyar, però hem de fer molt més. Veníem a buscar bones sensacions i demostrar el que estàvem fent, i no ho hem fet.” Els errors greus en els gols ho van complicar tot per al Ponferradina. “Els hem facilitat molt la feina. Concedir dos gols és molt avantatge, i més en un camp i amb un rival com aquest”, va dir Bolo, molest. “En cap moment hem pogut crear sensacions d’incertesa al Girona. Han tingut un partit molt plàcid.” Fins i tot va decidir canviar Yuri. “No fèiem perill, i aquests minuts que s’ha estalviat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)