2a divisió FEF

Peque imparteix justícia al municipal (1-1)

2a divisió B. L’Olot empata en l’últim minut contra el líder després d’haver fet un partit brillant contra el Sabadell, que s’havia avançat en el 29 amb un gol de Néstor Querol

L’Olot ha esgarrapat un empat meritori contra el líder, el Sabadell (1-1). Una diana de Peque en l’últim minut ha permès als de la Garrotxa sumar un puntàs en un partit frenètic. Els arlequinats s’havien avançat en el 29 amb un gol de Néstor Salinas.

El partit ha començat amb una intensitat insospitada per la 26a jornada. L’Olot ha sortit al camp amb valentia i disposat ha menjar terreny al líder, el Sabadell, i dominar-lo. Ho ha fet i ha gaudit de les millors ocasions, i és que, tot just en el minut 3, Salinas ha conduït l’esfèrica, ha retallat al seu marcador i s’ha tret de la màniga un xut que ha topat amb el travesser. La pressió olotina era efectiva i atabalava al Sabadell, que això sí, també ha avisat a través d’Ángel, que ha estavellat una pilota al pal després d’un refús de Jordi Masó (17’).

Els futbolistes dirigits per Raúl Garrido han jugat de tu a tu al Sabadell, que ha demostrat per què és el millor equip del grup i quan ha pogut ha fet mal en atac. Aaron Rey ha agafat la pilota a la banda dreta i després de fer la centrada, Néstor Querol ha controlat a dins de l’àrea i amb un bon xut ha superat Pol Ballesté (29’).

L’Olot ha necessitat uns minuts per refer-se però ha tornat a controlar el ritme del partit, tot i que sense generar ocasions clares de gol.

En la segona part, el Sabadell ha intentat adormir però l’Olot ha estat tossut buscant la porteria visitant. Les primeres opcions han estat arlequinada a través d’Aaron Rey, Grego i Capó, però els garrotxins han dit la seva amb un xut de Soler i una gran ocasió de Pedro, que després que Eloi deixés passar l’esfèrica ha xutat massa centrat.

En els últims minuts, l’Olot ha tornat a treure l’orgull i en l’última jugada Peque ha guanyat la línia de fons i sense angle i amb l’ajuda de Ian ha posat les taules i s’ha fet justícia.