2a divisió FEF

El Saragossa s’avança a tothom en el fitxatge de Pep Chavarría (Olot)

2a divisió B. El conjunt aragonès tindria lligat al carriler esquerre de l’equip garrotxí passant per davant de clubs com el Barça

El Saragossa podria haver arribat a un acord amb Pep Chavarría, carriler esquerre de l’Olot, avançant-se a l’interès de diversos clubs que s’havien fixat en la projecció i la trajectòria del figuerenc de 21 anys. Chavarría, que acaba contracte el proper 30 de juny amb el club de la Garrotxa, farà segurament les maletes cap al conjunt aragonès, que lluita enguany per ascendir a primera divisió.

El futbolista de l’Alt Empordà va arribar a l’Olot l’estiu del 2018 procedent del Figueres, club en el qual es va formar fins a debutar amb el primer equip a tercera, i ja en la temporada del seu debut al bronze va disputar 26 partits i acumular 1.918 minuts de joc en una posició al carril esquerre que s’adapta molt bé a les seves grans virtuts. Aquesta campanya, Chavarría encara està oferint un rendiment més regular i només s’ha perdut dos partits sencers i 14 minuts del duel al Nou Castàlia disputant un total de 24 enfrontaments i acumulant ja 2.144 minuts, el tercer jugador de camp amb més minuts de l’equip olotí només superat per Alan Baró (2.340) i Hèctor Simón (2.163).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)