2a divisió FEF

L’hora de pujar un altre esglaó

2a divisió B. L’Olot visita la ciutat esportiva Dani Jarque per enfrontar-se a l’Espanyol B, el rival que té just al damunt. Guanyar situaria els garrotxins setens i més a prop del ‘play-off’

En una temporada en què l’Olot i l’entorn del club parlen de fer passos endavant com a institució però sobretot esportivament, el duel que afronta l’equip de la Garrotxa avui a la ciutat esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B (17 h) podria ser un punt d’inflexió. El conjunt dirigit per Raúl Garrido afronta el matx contra el filial blanc-i-blau després d’encadenar set jornades sense perdre –tres victòries i quatre empats– i oferir unes prestacions brillants contra el líder, el Sabadell, al qual va esgarrapar un puntàs en l’últim minut. L’adrenalina desfermada amb el gol de Peque i el bon rendiment permeten als olotins ser optimistes en la seva visita a un Espanyol B que no passa el seu millor moment i encadena sis jornades sense vèncer –tres punts de divuit de possibles–. “És un partit atractiu. Tenim la possibilitat de guanyar una posició més en la taula i això és molt motivant. És una nova oportunitat, en un camp que també està bé i que possibilita que les nostres virtuts es puguin veure. El rival és boníssim, amb grans jugadors, i ens obligarà a ser excel·lents per aspirar a la victòria”, comenta el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido, que no vol perdre la mira al partit contra el filial de l’Espanyol i pensar en aspectes classificatoris com ara avançar el contrincant o situar-se a cinc o quatre punts del play-off: “La meva preocupació és saber què podem fer i com podem estar a punt per a aquestes situacions. Hem d’estar centrats a fer les coses de manera extraordinària perquè la victòria estigui a prop nostre i això ens permeti veure la classificació amb un somriure”, hi afegia el valencià.

L’Espanyol B passa actualment un moment dolent, però abans el jove equip dirigit per José Aurelio Gay va encadenar set victòries que li van permetre passar de la zona mitjana baixa a ser un candidat a la part més alta. “Mai se sap quan és millor jugar contra un rival. Si fa tants partits que no guanyen estan més a prop de la victòria, no? Això no m’agrada, però no val la pena pensar gaire, el més important és analitzar-los, saber què fan amb el joc, què proposen, on tenen les fortaleses i les debilitats, i fer una anàlisi que ajudi l’equip a superar-lo”, analitza Raúl Garrido, que hi afegeix, pel que fa a les dades i el bon balanç del seu equip contra els conjunts filials fins ara (quatre victòries i tres derrotes): “Són dades que si es repeteixen deuen voler dir alguna cosa. Els rivals que tenen certa semblança amb nosaltres no sé si ens van millor o pitjor, però ens agrada tenir-los al davant.”

El tècnic valencià de l’Olot tindrà el dubte de Carles Mas, encara amb alguna molèstia muscular, i les baixes segures d’Albert Vivancos, Vivi, i Lluís Aspar, lesionats des de fa setmanes.

10 Partits guanyats 9

9 Partits empatats 11

7 Partits perduts 6

39 Gols a favor 27

30 Gols en contra 18

BONS NÚMEROS

Quatre victòries i tres empats és el balanç de l’Olot en els partits contra filials

EL PROTAGONISTA

Tenim la possibilitat de guanyar una posició més en la taula i això és molt motivant, però el rival és molt bo i ens obligarà a ser excel·lents
Hem d’estar centrats a fer les coses de manera extraordinària perquè la victòria estigui a prop nostre
Els rivals amb una idea semblant a la nostra no sé si ens van millor o pitjor, però ens agraden
Raúl Garrido
entrenador de l’Olot
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)