Girona

“Hem de ser intensos ja que el Mirandés segur que ho serà”

Girona. El tècnic del conjunt blanc-i-vermell ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del Mirandés-Girona que es disputarà demà a l’estadi d’Anduva (12 h)

L’entrenador del Girona, Pep Lluís Martí, acaba d’atendre als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia del matx que demà els gironins disputaran a Anduva contra el Mirandés.

El Mirandés i la copa

“Sempre vaig als fets. En el cas del Mirandés porta vuit jornades sense guanyar però porta set empats i una derrota i en totes les setmanes que ha tingut copa no ha perdut”, ha comenta Martí.

Pendent dels rivals?

“Tot passa per guanyar nosaltres. Si nosaltres sumem els tres punts la resta és igual. Volem ser intensos en totes les jugades ja que el rival ho serà. Hem de guanyar els duels, les pilotes dividides i ser letals davant la porteria rival”.

Anduva inexpugnable

“Sabem les dificultats que ens trobarem a Miranda i a tot arreu. A casa són forts però a fora han demostrat ser bons ja que controlen bé els espais”, ha analitzat el tècnic balear.

Relleu per Aday

“Els jugadors han d’estar preparats per quan arribi el seu moment. Sé que ho aprofitaran ja que els veig entrenar i tots estan preparats, només han d’aprofitar les oportunitats”.

La convocatòria

El balear ha fet una llista de dinou jugadors en la que destaca les baixes dels lesionats Soriano i Aday, el sancionat Alcalá però també la del pivot defensiu incorporat en el mercat d’hivern, Christian Rivera, que per culpa d’un cop també es perdrà la cita a Miranda de Ebro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)