Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“El Mirandés competeix sempre, tingui copa o no”

Pep Lluís Martí es va remetre als fets per trencar l’argument que el Mirandés pot estar més centrat en el partit de copa de dimecres que no pas en el d’aquest migdia contra el Girona: “El Mirandés és un equip que competeix sempre, tingui copa o no. I tot i que fa vuit partits que no guanya, també és cert que només n’ha perdut un. I precisament la setmana que no tenia partit de copa.” Una exposició prou convincent, amb resultats a la mà, per evitar que els seus jugadors surtin a Anduva pensant que el rival té el cap en un altre lloc.

“Som conscients de les dificultats que ens trobarem i estem obligats a ser molt intensos en totes les accions perquè ells també ho seran”, va avisar Martí, que ja sap com les gasta el Mirandés. De fet, l’última victòria dels burgalesos va ser un concloent 0-3 a Montilivi fa poc més de dos mesos (coses del calendari asimètric). “Ens van fer mal perquè van recuperar molt al davant i van poder fer transicions molt ràpides. Les pèrdues seran una de les coses importants a evitar perquè ells es despleguen molt bé.”

Tot i que hi ha quatre rivals més implicats en la zona alta –tots van jugar ahir, amb diferents signes–, Martí va afirmar que la seva filosofia és no preocupar-se dels camps i dels partits on no es pot fer res. “Tot passa per guanyar nosaltres. Si sumem els tres punts, el que facin els altres és igual”, va afirmar el tècnic, que vol alimentar la sèrie d’onze de quinze perquè l’equip vagi guanyant autoestima. “La dinàmica és bona, però un mal resultat ho trenca tot. Jo estic content del que veig cada dia, en cada entrenament. Veig els futbolistes concentrats, amb la tensió necessària i fent un molt bon treball. Això és el que ens serveix per guanyar els caps de setmana”, va afegir-hi el tècnic balear. “Avui ho necessitarem tot, perquè pel camp i pel rival s’haurà d’estar molt pendent de cada acció i també de les segones jugades”, va concloure.

PARTIT D’EXIGÈNCIA

“Estem obligats a ser molt intensos en totes les accions perquè sabem que el rival també ho serà”

L’ONZE DE QUINZE

“La dinàmica és bona, però un mal resultat t’ho trenca tot; jo estic molt content del treball diari”

RIVAL PERILLÓS

“Quan recuperen la pilota fan les transicions molt ràpides; haurem de controlar molt les pèrdues”

LA JORNADA

“Si sumem els tres punts, el que facin els altres és igual, però tot passa per guanyar nosaltres”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)