2a divisió FEF

L’Olot goleja l’Espanyol B a la Dani Jarque (1-5)

2a divisió B. Els olotins encadenen contra l’Espanyol B la vuitena jornada sense perdre i ja sumen 41 punts. Dues dianes de Xumetra i Kilian i una més de Masó han decantat la balança

L’Olot ha aconseguit una nova victòria, aquesta vegada a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol B (1-5). Dues dianes de Xumetra i de Kilian, i una altra de Jordi Masó han permès als olotins encadenar la vuitena jornada sense perdre i apropar-se una mica més al play-off d’ascens. Els de Garrido sumen ja 41 punts i donen per tancat el primer objectiu, la permanència virtual.

La primera meitat ha estat igualada en molts aspectes, més enllà del marcador. L’Espanyol B ha sortit al terreny de joc amb intensitat i incomodant l’Olot, que no trobava la manera de fer mal. Moha, fins i tot, ha estavellat una pilota al pal de la porteria de Ballesté (9’) però en el 14, Xumetra ha forçat un penal davant Carles Soria en l’intent d’una rematada al segon pal. El mateix atacant de l’Estartit ha executat la pena màxima amb un xut fort i pel centre enganyant Adria López.

A l’Espanyol B li ha costat digerir el gol però gràcies a un altre penal ha pogut empassar saliva. Una excursió de Carles Soria a l’àrea olotina ha acabat amb una suposada falta d’Arnau Comas al lateral. En aquest cas Moha ha estat l’encarregat de fer gol i enganyar Ballesté, també pel centre (34’).

Ja a les acaballes del primer temps, Pedro ha gaudit d’una magnífica ocasió per fer l’1-2 després d’un servei de banda executat per Blázquez que Masó havia pentinat. El figuerenc ha caçat el refús i s’ha tret de la màniga un xut amb l’esquerra que ha topat amb el pal.

En la segona part, l’Olot ha sortit bé al camp i dominant molts aspectes del joc. En el 62, els de la Garrotxa han aprofitat un regal del porter Adri López per avançar-se a través de Masó, que només ha hagut de posar el cap després d’un mal refús del local (62)’. Només sis minuts després, una nova imprecisió defensiva del filial de l’Espanyol ha permès Salinas fer una bona assistència a Xumetra. La bala de l’Estartit ha definit de meravella amb la dreta per posar l’esfèrica a l’escaire en un xut imparable.

En els últims minuts, l’Espanyol B ha buscat retallar distàncies però ha estat l’Olot qui ha assestat dos cops més al rival. Kilian ha fet un doblet en el 89’ i el 94’ per establir l’1-5 definitiu.