Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“Anàvem pel camí d’endur-nos el triomf”

El Girona va perdre l’oportunitat de situar-se tercer a quatre punts de la zona d’ascens directe, i això que va fer la feina més difícil, d’avançar-se en el marcador. “Hem marcat quan millor estàvem, però ha arribat la jugada de l’empat, que ens deixa un sabor agredolç. Ens ha faltat el punt de fortuna que a vegades es té per endur-nos els tres punts”, va comentar Pep Lluís Martí a la sala de premsa d’Anduva. “La sensació és que anàvem pel camí d’endur-nos els tres punts. No he vist la mà [de Granell], però si la marca el VAR és perquè és penal.”

El Girona va estar més actiu en la segona part que en la primera, molt apagat. “El vent ha condicionat molt el partit. En la primera, només hem tingut una ocasió de Samu al final. En la segona, hem estat molt millor, hem tingut més capacitat de tenir pilota, arribar i crear ocasions, i n’hem tingut a pilota aturada”, relatava l’entrenador. “Ja havíem començat bé el partit, però a partir d’una errada hem abaixat una mica el ritme. Els últims cinc minuts de la primera part ja hem trobat els mecanismes per jugar amb més calma i no tanta pilotada, i en la segona, amb més possessió, han arribat les ocasions.” El mallorquí va voler destacar l’esforç dels seus homes: “Tal com estava el partit, condicionat pel vent que deixava un camp sec, els jugadors han sabut llegir-lo i adaptar-s’hi amb intel·ligència.” Martí va parlar diverses vegades del vent: “Ha minvat la possibilitat de veure més bon espectacle, i s’ha notat tant en la primera meitat com en la segona.” I amb l’1-1, pràcticament res més, tot i que Martí va veure empenta en els seus: “Hem intentat anar a buscar el segon fins al darrer moment, i fins i tot això ha provocat alguna transició del rival.” El Girona acaba la jornada a la mateixa distància (sis punts) de la zona d’ascens directe. “Quedem fotuts. Quan no sumes de tres en tres, no te’n vas del tot content. Però valoro que l’equip s’hagi adaptat a les circumstàncies del partit i hagi competit com ho ha fet. Evidentment volíem els tres punts, però l’equip ha sabut competir.”

LA SENSACIÓ

“El vent ha deixat el camp sec i ha condicionat un partit que l’equip ha sabut llegir i competir”

AMB EL 0-1

“Quan no fas els tres punts, te’n vas fotut. Ens ha faltat el punt de fortuna que es té per guanyar”

Iraola: “Ja podíem marcar abans del 0-1”

El Mirandés continua sense guanyar en la lliga el 2020, però Andoni Iraola es va mostrar satisfet del partit dels seus homes. “Hem fet una primera part molt bona. Hem tingut ocasions suficients per marcar”, va comentar l’exjugador de l’Athletic. “En la segona part, el vent en contra ens condicionava més. Però, tot i el 0-1, hem aconseguit treure aquest punt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)