2a divisió FEF

Bon empat del Llagostera a la Nova Creu Alta (1-1)

2a divisió B. Els d’Oriol Alsina han anat de més a menys però han reaccionat bé al gol del Sabadell i Gil ha pogut establir l’empat definitiu

El Llagostera ha sumat un punt al camp del líder en un partit on ha sorprès al Sabadell en els minuts inicials, tot i que els locals, que han fallat un penal, han acabat agafant el control del partit i s’han avançat en el marcador. Els gironins han reaccionat a temps i Gil ha marcat el gol de l’empat.

La primera part ha començat amb molta intensitat, amb un Llagostera pressionant molt que ha complicat la sortida de pilota dels locals. De fet, les primeres arribades les han tingut els gironins, sobretot una de Nahuel després d’una recuperació i cessió de Kuku que la defensa ha aconseguit tapar. Amb el pas dels minuts el Sabadell ha guanyat protagonisme i s’hauria pogut avançar en dues ocasions. La primera en un penal que Marcos ha aturat a Edgar Hernández i la segona en un xut de Manu Lanza que s’ha estavellat al travesser.

En la segona part el domini ha estat del Sabadell, que ha obligat al Llagostera a tancar-se al darrere fins que ha trobat el premi de l’1-0, amb una passada de la mort de Pascual que ha finalitzat Boris Garrós (64’). La reacció dels d’Oriol Alsina era obligada i ha arribat amb contundència, i és que en una combinació entre Gil i Magallán el primer ha superat Mackay amb la dreta per marcar l’empat a un (72’). Amb l’1-1 al marcador el Llagostera ha intentat més mantenir la solidesa que anar a buscar el segon i ho ha aconseguit perquè el marcador ja no s’ha mogut més.