El Peralada continua totalment desencadenat

Embranzida. L’equip xampanyer s’imposa a l’Igualada amb un gol en el minut 85, suma la cinquena victòria en els últims sis partits i segueix mirant amunt

PERALADA 1 IGUALADA 0

PERALADA:Aroca, Canal, Romero, Ivan (Carles Puig, 75’), Josu (Pime, 75’), Sergio Álvarez (Bertomeu, 61’), Pol Gómez, Guillem, Èric Vilanova, Arnau Ortíz i Ferrón.IGUALADA:Albert, Nil (Gulias, 80’), Bikey, Baraldés, Grifell, De Nova, Bernat, Pedro, Eric (Triguero, 64’), Cucu (Just. 81’)i Oscar.GOLS:1-0 (85’) Bertomeu.ÀRBITRE:Miguel Teruel.T.G.:a Canal i Bertomeu, dels locals; a Pedro, Bernat, Eric, Grifell i Oscar, dels visitants.T.V.:doble amonestació a Pime (80’), dels locals.

No s’atura, el Peralada, que continua intractable aquest 2020, en què només ha perdut un partit dels vuit que ha disputat i n’ha guanyat cinc, aquests, en les últimes sis jornades. Ahir, al municipal, va assolir la darrera victòria d’aquesta sèrie (1-0) contra l’Igualada, en un duel amb final trepidant i que es va resoldre a cinc minuts del final amb una diana de Bertomeu, quan els xampanyers estaven en inferioritat numèrica. El triomf permet al conjunt d’Albert Carbó, en plena dinàmica positiva, continuar mirant amunt pensant en la promoció.

El Peralada va haver de mastegar l’enfrontament contra un Igualada que ocupa llocs de descens i està necessitat de punts. Després d’una primera part de domini local en què va tenir el gol amb un xut al travesser de Pol Gómez després d’una gran acció d’Arnau Ortiz, en la segona va canviar un pèl més el context i les forces es van igualar.

Fins i tot, en el tram final el guió se li va posar molt lleig al Peralada, quan, a deu minuts del final, Pime, que havia entrat des de la banqueta, va veure dues grogues en cinc minuts i va ser expulsat. L’empresa se’ls complicava, doncs, als xampanyers, que no van desistir i van aprofitar l’embranzida que porten per tornar a guanyar. D’aquesta manera, amb deu homes i en el minut 85, va emergir Bertomeu, que també havia entrat de refresc en el segon temps, per rematar una falta executada per Èric Vilanova i fer esclatar el municipal. El grup dirigit per Carbó va saber resistir fins als darrers minuts per sumar tres punts i continuar desencadenat.

LA DADA

1
derrota
suma només el Peralada el 2020, en què ha disputat vuit partits. La sèrie és de cinc triomfs, dos empats i una derrota.