Molts gols per cap punt

Derrota. La Unió perd el tercer partit consecutiu al camp del Granollers en un partit de bojos, que va veure cinc gols en gairebé deu minuts

granollers 5 figueres 4

GRANOLLERS:Sergio Fernández (Álvaro, 88’), Garzón, Martí Serra, Max Llovera, Pujol, Morales, Ñito, Oriol Molins, Pau Darbra (Besonias, 85’), Muñi i Albert Ruiz (Fortuny, 63’).FIGUERES:Romans, Genís, Uri Ayala, Pol Blay, Arumí, Bora (Modest, 65’), Gabri Vidal (Gelmà, 50’), Duba, Enzo (Pepu Soler, 50’), Ousman i Ivan Vidal.GOLS:1-0 (10’) Oriol Molins. 1-1 (20’) Duba. 2-1 (36’) Ñito. 3-1 (49’) Muñi. 3-2 (51’) Ousman. 4-2 (53’) Muñi. 4-3 (54’) Pepu Soler. 4-4 (60’) Pepu Soler, de penal. 5-4 (75’) Martí Serra.ÀRBITRE:Carrero Romera.T.G.:als locals Martí Serra i Garzón; i al visitant Bora.

Marcar quatre gols i no sumar ni un punt és d’aquelles coses que en el món del futbol deixen tocat qualsevol, i el Figueres ho va haver de patir ahir al camp del Granollers (5-4), en un partit molt disputat que va viure una segona part d’autèntica bogeria. I és que els figuerencs ja van arribar al descans al darrere en el marcador després que Duba igualés el gol inicial d’Oriol Molins però Ñito fes el 2-1 en el 36’. Però el partit es va decidir en la represa en un intercanvi de cops constant, amb cinc gols en onze minuts. Muñi va marcar el 3-1 i Ousman va retallar diferències de seguida, però Muñi va tornar a colpejar amb el 4-2. Quan tot semblava perdut, la Unió va aconseguir empatar amb un doblet de Pepu Soler, el segon, de penal, però en el 75’ tota la feina se’n va anar en orris perquè Martí Serra va fer, de cap, el 5-4 definitiu.