2a divisió FEF

L’Olot es destapa

2a divisió B. Els de la Garrotxa van reafirmar contra l’Espanyol B que passen el millor moment del curs en gairebé totes les facetes possibles

L’Olot va confirmar les grans sensacions que va deixar el duel al municipal contra el líder, el Sabadell (1-1), i a la ciutat esportiva Dani Jarque va passar per damunt de l’Espanyol B (1-5). Enfilar-se fins als 41 punts i deixar virtualment enllestida la permanència, a més d’acostar-se a cinc punts del tercer, el quart i el cinquè classificat, permet als olotins poder canviar de discurs i mirar al més amunt possible. Lluny de la pressió d’altres conjunts més obligats per pressupost i història, els jugadors dirigits per Raúl Garrido encadenen vuit jornades sense perdre coincidint amb l’inici de la segona volta, el moment idoni per enganxar-se a la part alta i iniciar un assalt al somni, sense imperatius ni obligacions.

Els de la Garrotxa van aconseguir contra el filial blanc-i-blau la desena victòria del curs, les mateixes que van aconseguir en tota la temporada passada, i és que aquest desè triomf el van aconseguir en la penúltima jornada a Terol per certificar l’accés a l’edició d’enguany de la copa. De fet, amb els 27 partits disputats com en l’actualitat, l’Olot la campanya passada tenia cinc punts menys (36) que en l’actualitat (41). I és que, encara amb onze jornades per disputar-se, els olotins són a només set punts de la puntuació màxima de l’entitat a segona B, que són els 48 punts del curs passat i del 2014/15.

Alliberament ofensiu

El bon moment de l’Olot va acompanyat paral·lelament de l’efectivitat i l’idil·li d’alguns jugadors amb el gol. Els garrotxins han marcat en els vuit partits de la segona volta i en els últims quatre han fet ni més ni menys que dotze gols. En aquestes quatre jornades han excel·lit Xumetra i Salinas, però s’han estrenat la resta dels davanters. Moha contra la Nucia, Peque contra el Sabadell i Kilian per partida doble en l’últim partit jugat contra l’Espanyol B.

EL DESÈ TRIOMF

El curs passat, l’Olot va sumar l’actual desena victòria en la penúltima jornada
Patrocini

Xumetra ja ha fet set dianes

L’atacant de l’Estartit va fer un doblet de gols contra l’Espanyol B que el situa de nou com a màxim golejador de l’Olot amb set dianes en total. Xumetra va superar Salinas, autor de sis gols, i iguala els seus millors registres golejadors de la seva trajectòria professional. L’empordanès va fer també set gols en la lliga quan militava a l’Elx les temporades 2011/12 i 2012/13, la de l’ascens dels il·licitans a primera. Anteriorment, el de l’Estartit també va fer set gols militant amb la FE Figueres a tercera, la campanya 2004/05. Per tant, Xumetra té possibilitats d’establir un nou sostre personal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)