Girona

Bikandi Garrido contra l’Albacete

L’àrbitre. El basc va expulsar Granell amb dues grogues molt aviat (15’ i 17’) a Oviedo, en l’últim partit d’Unzué a la banqueta (4-2)

Iñaki Bikandi Garrido és el designat per arbitrar el partit que el Girona jugarà dissabte a Montilivi contra l’Albacete. El basc, que va estar tres temporades a primera just abans que hi pugés el Girona, ha arbitrat un sol partit dels blanc-i-vermells aquesta temporada i és de mal record. Va ser al Carlos Tartiere, en el partit que va significar la destitució de Juan Carlos Unzué després de sis derrotes en dotze jornades (4-2). Bikandi Garrido va ser sever amb Àlex Granell, que va expulsar després de mostrar-li dues targetes grogues molt seguides i aviat. En el minut 15, per obstruir Sangalli, en una acció ja molt protestada pel capità gironí, i en el 17, per una altra falta a Sangalli, al terreny de joc de l’Oviedo, segons l’àrbitre “de manera temerària”.

Aquesta temporada, Bikandi Garrido ha arbitrat 14 partits de segona A, amb només quatre triomfs locals, cinc empats i i cinc triomfs visitants. A la sala del VAR hi haurà Alejandro Muñiz Ruiz.

2011/12 (2a A)
Girona-Elx 1-4 Alcorcón-Girona 1-0 Girona-Almeria 0-1 Guadalajara-Girona 1-4
2012/13 (2a A)
Girona-Recreativo 5-2 Elx-Girona 0-0
2013/14 (2a A)
Mirandés-Girona 1-2
2019/20 (2a A)
Oviedo-Girona 4-2
BALANÇ GLOBAL Victòries 3 Empats 1 Derrotes 4 Targetes grogues 2 Targetes vermelles 2
Gir.-Elx Richy (2 TG, 89’) Oviedo-Gir. Granell (2 TG, 17’)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)