Girona

El visitant més antipàtic

2a divisió A. L’Alcorcón segueix intractable a fora, on no ha perdut en la lliga i, camí del rècord, encadena els 15 desplaçaments efectuats sense derrota

Ningú és capaç de guanyar quan li toca rebre l’Alcorcón. El conjunt alfarero, intractable, no ha perdut a domicili, on encadena ja 15 partits sense derrota, els 15 desplaçaments efectuats en el campionat fins al moment. És l’equip orientat per Fran Fernández el visitant més desagradable, el que més punts ha obtingut a fora, 25, amb deu empats i cinc victòries, seguit dels dos primers, el Cadis i el Saragossa, que n’han aconseguit 24. De fet, l’Alcorcón, setè amb 41 punts, a dos del play-off, ha sumat més de visitant que de local.

Aquestes xifres, arrodonides després del darrer triomf al feu del Fuenlabrada (3-4) en el minut 94, el posen en el camí d’assolir en solitari un rècord en la lliga de segona divisió A: el de ser el conjunt amb més sortides sense perdre en la història de la categoria. I és que, ara mateix, ja el té aquest mèrit, però el comparteix amb el Valladolid de la campanya 2006/07, que dirigia José Luis Mendilibar. Aquell conjunt blanc-i-violeta, que va acabar sent campió i pujant a primera divisió, va passar de la jornada 5 a la 36 sense perdre de visitant, com l’Alcorcón; 15 enfrontaments a domicili sense perdre. L’oportunitat dels alfareros per sumar el setzè és d’aquí a dues setmanes a La Romareda, on es veurà les cares amb el Saragossa, un dels millors equips de la lliga. De fet, l’equip madrileny encara ha de visitar els feus dels quatre primers classificats actuals i després del desplaçament a terreny aragonès el següent que ha de fer és al Ramón de Carranza, on l’esperarà el Cadis, i immediatament haurà d’anar al Jocs Mediterranis per jugar contra l’Almeria.

El taló d’Aquil·les del Girona

L’antítesi de l’Alcorcón, productiu a fora, és el Girona, al qual a domicili li està costant molt tirar partits endavant. L’equip blanc-i-vermell és un dels pitjors visitants de la lliga; 13 punts acumula lluny de Montilivi, dels 45 disputats. Només cinc equips en el campionat han puntuat menys en les sortides: el Numància, l’Osca, l’Oviedo (12), la Ponfe (11) i el Racing (10).

LA DADA

25
punts
suma l’Alcorcón de visitant, l’equip de la lliga que més punts ha aconseguit a domicili
J. 1- Numància - Alcorcón
0-1
J. 3- Lugo- Alcorcón
2-4
J. 5- Ponfe- Alcorcón
1-1
J. 7- Mirandés - Alcorcón
2-2
J. 9- Rayo - Alcorcón
1-1
J. 11- Sporting - Alcorcón
1-3
J. 13- Girona - Alcorcón
0-0
J. 15- Las Palmas- Alcorcón
1-1
J. 17- Dépor- Alcorcón
0-0
J. 20 Tenerife- Alcorcón
0-0
J. 22. Extremadura-Alcorcón
0-0
J. 24- Elx - Alcorcón
1-1
J. 26- Racing - Alcorcón
1-1
J. 28- Oviedo - Alcorcón
1-2
J. 30- Fuenlabrada- Alcorcón
3-4

EL VALLADOLID 06/07

El conjunt blanc-i-violeta també va estar 15 partits sense perdre a fora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)