Girona

Zeballos, un complement sorpresa per a l’atac

Girona. El club gironí incorpora lliure al davanter uruguaià Joaquin Zeballos, que el curs passat va militar al Juventud, de la primera divisió del seu país. L’atacant firma per quatre temporades

El Girona acaba d’anunciar la incorporació del davanter Joaquín Zeballos per les properes quatre temporades. Nascut a Castillos (Uruguai), el 13 de novembre de 1996, l’atacant arriba lliure després de militar a primera divisió del seu país amb el Juventud. En el seu primer any a la màxima categoria, Zeballos va fer dinou dianes i va repartir quatre assistències.

El davanter, que portarà el dorsal 9 alliberat per Marc Gual, completa la plantilla del Girona de cara al tram final i decisiu de la campanya. Amb la marxa de Gual al Castilla, la posició de davanter centre havia quedat coixa, i més amb les lesions de Jonatan Soriano i les convocatòries de Stuani amb la seva selecció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)