Girona

Calavera veu la llum

Oportunitat. La baixa de Maffeo, que encadenava 16 partits complets, deixa el lateral dret lliure per al tarragoní, que no juga des del novembre

Si hi hagués hagut Aday, que continua de baixa per un trencament muscular, Pep Lluís Martí hauria tingut més alternatives al lateral dret. Fins i tot s’hauria pogut plantejar situar-hi Jonas Ramalho, però el de Barakaldo –titular a Miranda– és baixa per unes molèsties musculars. Tot plegat obre la porta de bat a bat a Jordi Calavera, que aprofitarà el buit que deixa Pablo Maffeo. Després de setze partits sense descansar ni un minut, el jugador de Sant Joan Despí és baixa per acumulació d’amonestacions. I Pep Lluís Martí va voler deixar clar que Calavera el substituirà “sense cap dubte”. El futbolista de Cabra del Camp va ser titular en el debut de Martí, al camp de l’Extremadura. Al cap de quinze dies, va entrar en l’últim minut a Ponferrada. I des d’aquell dia, el 17 de novembre, no havia jugat més i tot just diumenge passat va entrar en una convocatòria. “Quan s’entrena, ho fa al 200%. Té un caràcter i una passió pel futbol que estem convençuts que ens donarà el rendiment que ens dona Maffeo. Estem tranquils”, va assegurar l’entrenador.

Martí haurà de decidir quina combinació fa a l’eix de la defensa. Serà impossible repetir la de la setmana passada (Juanpe-Ramalho), perquè el basc és baixa, i Ignasi Miquel i Pedro Alcalá es disputen formar parella amb el canari. Al mig del camp, Granell i Gumbau tornaran a ser els escollits. Perquè Christian Rivera, que va arribar l’últim dia del mercat d’hivern per cobrir la peça de pivot defensiu que feia falta, es perdrà un altre partit. Ja va ser baixa a Anduva, per culpa d’un cop que ha arrossegat uns quants dies més. Fins ahir no es va integrar als entrenaments, ja sense possibilitats de ser avui entre els escollits. Rivera va jugar de titular a Riazor –no hi havia Gumbau, sancionat–, però va ser suplent en el següent partit, contra l’Osca (14 minuts jugats), i se n’haurà perdut dos de seguits.

Soriano, a punt

El Girona tindrà més peces al davant, i això que encara no pot comptar l’últim fitxatge, Joaquín Zeballos, fitxat tot just ahir. Martí recupera Jonatan Soriano, que ha allargat més del compte la lesió muscular que es va fer al camp del Tenerife, el 19 de gener, en el seu únic partit de titular en tota la lliga. Amb Stuani fix al davant, és probable que Brandon Thomas (a l’esquerra) i Borja García (a la mitja punta), tots dos suplents a Miranda, recuperin un lloc en l’onze inicial. Amb quatre jugadors fora de combat, el mallorquí n’haurà de descartar dos de la llista per decisió tècnica.

FITXATGE APAGAT

Rivera, que ja va ser baixa a Anduva per un cop, tampoc està a punt avui

A L’EIX DEFENSIU

Ramalho està descartat i Martí ha de triar entre Ignasi Miquel, Alcalá i Juanpe

MÉS DE TRES MESOS

Calavera va jugar en el debut de Martí i al cap de 15 dies, però ja no hi va tornar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)