Girona

Victòries, empats i molts gols

Els precedents. L’última visita de l’Albacete, fa més de quatre anys, va servir al Girona per trencar una sequera de gairebé mig any sense guanyar a Montilivi

El Girona no ha perdut cap dels cinc partits que ha jugat a Montilivi contra l’Albacete, però n’hi ha tres que van acabar amb empat. Dos de dolorosos, perquè els manxecs van convertir un 2-0 en un 2-2 tant el curs 2009/10 com el 2014/15, però també un que va tenir un gust molt dolç, en la primera coincidència. Xumetra (77’) i Jito (84’) van donar un punt a un equip que perdia 1-3. En aquell primer duel, Jonatan Soriano –cedit per l’Espanyol– jugava a l’Albacete i va substituir en la recta final l’ara jugador de l’Atlético Diego Costa, que va marcar.

Un altre nom propi dels duels és Portu, que va visitar Montilivi dues vegades amb el conjunt manxec abans de fitxar pel Girona. L’última, el 22 de novembre del 2015, en un partit (3-0) que va curar els mals d’un Girona que s’havia encallat de manera preocupant a Montilivi –des de la garrotada contra el Lugo–, on feia gairebé mig any que no guanyava. Aquell curs 2015/16, l’Albacete va baixar a segona B. Es va estar un sol curs al bronze, però quan va tornar a segona A el Girona va pujar a primera.

AMB L’ALBACETE

Jonatan Soriano va rellevar Diego Costa en el primer duel i Portu va jugar-hi dos cops
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)