Girona

Pep Lluís Martí

Entrenador del Girona

“L’Albacete ens exigirà molt”

El Girona s’ha mirat de refer de l’oportunitat perduda a Anduva, on va desaprofitar un 0-1 que l’hauria situat tercer a quatre punts de la zona d’ascens directe. “No hem de pensar en les oportunitats que han passat i els punts que ens hem deixat. Si els haguéssim sumat tots, seríem els primers. Estem on estem, amb els punts que tenim, i afrontem un partit molt complicat”, exposava a la sala de premsa Pep Lluís Martí, gens partidari de fer comptes. L’equip ha fet la mitjana anglesa (victòries a casa i empats a fora) en les últimes jornades, però el tècnic refusa analitzar si és ritme suficient per assolir l’ascens directe: “El que ens pot donar per pujar directes és guanyar avui. Només pensem en aquest partit. I quan s’acabi, prepararem el següent. Seria un error fer-ho d’una manera diferent. L’única cosa que ens interessa és sumar de tres en tres.”

L’Albacete arriba a Montilivi amb necessitat de punts per eludir la zona de descens. “Sabem com és la competició. Sempre hem dit que és molt igualada, i com més s’acosta el tram decisiu, encara més”, indica Martí, que destaca el canvi dels manxecs arran de l’arribada de Lucas Alcaraz com a substitut de Ramis: “No ha perdut, ha fet gols en els quatre partits i fins i tot ha igualat marcadors adversos. Amb un joc menys vistós, però més intens i agressiu i més directe. És dels equips que fan més centrades a l’àrea, que més treballen les segones jugades, i que ho estan fent molt bé i amb la confiança de creure el que fan. Ens exigirà molt.” El tècnic va passar de puntetes per la polèmica amb Roman Zozulia: “Som professionals i el que ens agrada és jugar a futbol. Ell és un més i l’hem de respectar. És el que inculquem sempre, respecte i ser respectats. I crec que aquí a Montilivi es veurà demà en aquest sentit, amb educació.”

L’entrenador del Girona va parlar també d’Àlex Gallar, a qui diumenge va fer entrar de titular, però que continua molt lluny del rendiment esperat i fins i tot es va empipar quan el tècnic el va substituir. “L’Àlex ens dona moltes coses i és un noi que té il·lusió. Té ganes, i la millor manera de demostrar-ho és jugant. No el veig bloquejat. Després, les coses ens poden sortir millor o no.”

LA RATXA

“La mitjana per pujar? El que ens dona per pujar és guanyar avui. I després, preparar el pròxim partit”

L’ALBACETE

“Amb Alcaraz, el joc és menys vistós però més intens i directe. Ho està fent molt bé i té confiança”

ZOZULIA

“És un més i l’hem de respectar. Inculquem sempre respecte. Crec que a Montilivi es veurà educació”

Lucas Alcaraz: “No podem pensar en el seu pressupost”

X.M.

“Hem de perseverar en la manera de fer les coses. Tenim un camí i el fem amb la il·lusió de respondre a l’exigència d’aquest partit”, va dir Lucas Alcaraz, que dirigeix avui el seu cinquè partit a l’Albacete. “No podem pensar en el pressupost del rival. Pensem en el que hem de fer per guanyar. Hem de creure en les nostres possibilitats i virtuts”, defensava l’andalús. “Creiem en una idea de joc, que va millorant. Sabem quines coses ens beneficien i ens va bé fer per anar creixent.” Quan li van preguntar si guanyar a Montilivi seria fer un cop de puny a la taula, va dir: “El cop seria fer 50 punts. Cada punt t’hi va acostant.” De Stuani, va afirnar: “És un bon jugador, però ells també estaran preocupats per algun de nostre.” De Zozulia, va dir: “Això ja està arxivat. Va demanar perdó. Una altra vegada, que vigili més.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)