Empat insuficient a Montilivi

Girona. Els blanc-i-vermells encadenen set jornades sense perdre però els dos darrers empats han frenat la línia ascendent de l’equip, que podria allunyar-se més de l’ascens directe

El Girona ha empatat a un gol contra l’Albacete a Montilivi i veu frenada la seva trajectòria ascendent amb un botí escàs davant la seva afició. Una brillant diana de Brandon en el primer temps ha estat igualada per Manu Fuster en l’inici del segon acte després d’aprofitar una errada en la sortida de la pilota d’Alcalá.

El partit ha començat moix i ensopit amb un Girona gaudint de possessió però molt estèril i allunyada del camp contrari. De fet, l’Albacete ha tingut la primera ocasió de gol amb una centrada de Pedro Sánchez que l’ex del Girona Acuña ha rematat a fora amb el cap (5’). Els de Pep Lluís Martí han anat evolucionant i posicionant-se en camp contrari a mesura que passaven els minuts. Just en el quart d’hora, Brandon ha caçat una mala rematada d’Alcalá provant una xilena que ha sortit llepant el pal esquerre de la porteria visitant. En el 24, l’atacant balear ha tornat a ser protagonista però aquesta vegada per fer l’1-0. Brandon ha rebut una passada entre línies per, mitjançant una ruleta, fer un control orientat, plantar-se sol davant Brazao i creuar-li l’esfèrica.

Encara en la primera part, el Girona ha fet el 2-0, però el col·legiat ha anul·lat la diana a Stuani a instàncies del VAR, que ha tardat tres minuts a decidir. L’uruguaià havia picat la pilota a la sortida del porter en una definició marca de la casa (32’).

La segona part ha començat de la pitjor manera pel Girona, i és que, una errada d’Alcalá en la sortida de la pilota ha permès a Manu Fuster recuperar la pilota a la frontal de l’àrea. El valencià s’ha tret de la màniga un xutàs imparable per a Riesgo, que no ha pogut evitar l’empat a un gol (50’).

Pep Lluís Martí ha intentat fer reaccionar al seu equip donant entrada a Samu Saiz i, de fet, el Girona ha passat a dominar i a instal·lar-se en camp contrari, tot i que sense gaudir de moltes ocasions clares de gol. Només Brandon i Jonatan Soriano a través d’una falta directe en el temps afegit han inquietat la porteria rival. Amb el temps complert, els gironins han demanat fins a dues ocasions penal per mans però ni l’àrbitre ni el VAR han xiulat la pena màxima.