Territorial

L’efectivitat és un grau

D. honor juvenil. El Girona fa una bona primera part i un pal amb 0-1, però veu com el rival s’avança amb ben poc i gestiona bé l’avantatge

girona 0 cornellà 2

GIRONA:Joel, Callis (Castro, 84’), Èric, Manel, Granero, Unai, Ylias, Nil (Suli, 70’), Turmo, Pau Víctor i Víctor Valverde (Mate, 54’).CORNELLÀ:Zalaya, Iván, Domingo, Sergio, Joel, Ot, Valter (Rubén, 84’), Aschalew (Oriol Pérez, 74’), Pablo (Hicham, 62’), Mulero i Javi.GOLS:0-1 (41’) Valter. 0-2 (92’) Rubén.ÀRBITRE:Carrillo Vílchez.T.G.:Ot, Mulero i Iván, del Cornellà.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 350 espectadors al municipal de Vilablareix.

El Girona va perdre contra un Cornellà que no va ser superior als gironins però sí molt més efectiu (0-2). Els blanc-i-vermells van dominar en els primers minuts i van disposar de les millors ocasions a través d’Ylias i Manel, que no va arribar a desviar prou una centrada de Nil en una falta lateral.

En la primera gran arribada visitant, Valter va deixar enrere Unai i va engaltar un xut que Granero va desviar amb l’esquena. Joel, sorprès per la paràbola de la pilota, no va poder evitar la diana de l’extrem del Baix Llobregat.

Als d’Àlex Marsal els va costar digerir el gol i en el primer tram del segon acte van estar una mica espessos, però les millors arribades van tornar a ser gironines amb rematades d’Unai (68’), Èric (69’) i Ylias (75’), totes just abans de la més clara a les botes de Turmo. El davanter va rebre la passada de Pau Víctor, ja dins l’àrea va retallar el seu marcador i va estavellar el xut al pal curt (81’).

El Girona va buscar la desesperada ja a les acaballes i en una contra Hicham va fer la centrada perquè Rubén, tot sol, superés Joel a pler.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)