2a divisió FEF

El Barça B se sobreposa remuntant en vuit minuts

2a divisió B. El Llagostera capgira en el segon temps la diana inicial de Monchu (3’), però cedeix per la insistència del filial blaugrana, que retalla distàncies amb el primer lloc

barça b 3 llagostera 2

BARÇA B:Iñaki Peña; Guillem Jaime, Chumi, Cuenca, Akieme; Jandro (Ilaix, 66’), Riqui Puig, Monchu; Collado, Peque (Reis, 92’) i Rey Manaj (Nils, 83’).LLAGOSTERA:Marcos; Crespo, Aimar (Kuku, 87’), Diego, Maynau; David garcía, Magallán; Cortés, Gil, Nahuel (Eric, 85’); i Dieste (Sascha, 79’).GOLS:1-0 (3’) Monchu. 1-1 (66’) Cortés, de penal. 1-2 (74’) Magallán. 2-2 (82’) Cuenca. 3-2 (86’) Ilaix.ÀRBITRE:Patiño Álvarez.T.G.:Als locals Collado, Rey Manaj, Collado, Chumi i Ilaix, i als visitants David Garcia, Aimar i Magallán.PÚBLIC:3.039 espectadors.

El Barça B va aprofitar la jornada per retallar distàncies amb els dos primers classificats i col·locar-se com un dels candidats a acabar la lliga en el primer lloc. L’equip de Pimienta ho va fer d’una manera inesperada perquè el Llagostera li va presentar batalla. Va haver de remuntar en els últims vuit minuts de partit després que l’equip de la Costa Brava se sobreposés a la diana de Monchu només començar.

El migcampista, un dels millors jugadors de l’equip en aquesta temporada, va arribar des de la segona línia i va rematar al fons de la xarxa una centrada des de la banda esquerra. La diana va marcar tot el primer temps, en què el Barça va tenir moltes oportunitats per eixamplar distàncies. Ni Collado –el més actiu–, ni Peque, ni Riqui Puig, ni Chumi van encertar.

El Llagostera, que s’havia estat defensant durant bona part del partit, va tenir el premi del gol en un penal que va transformar Sergio Cortés. I tot seguit, en una altra pilota aturada, Magallán va capgirar el resultat amb un xut de rosca. El Barça va serrar les dents i va buscar l’empat de seguida, amb un quart d’hora per disputar-se. El va trobar en un córner rematat per Cuenca, quatre minuts abans que Ilaix, de volea, donés els punts al seu equip.