3a divisió FEF

Desdibuixats i estomacats

Golejats. La Unió rep un correctiu a mans del Vilassar, que aprofita bé un gol en la primera acció del segon temps i l’expulsió d’Ayala (60’)

figueres 0 vilassar 5

FIGUERES:Aitor Embela, Genís Balaguer, Màrius (Joel Arumí, 68’), Uri Ayala, Pol Tarrenchs, Bora Barry, Marc Gelmà (Gabri Vidal, 67’), Ousman, Duba, Pepu Soler i Ivan Vidal (Abel Fàbregas, 75’).VILASSAR:Roman, Santi Varese, Canelada, Fran, Borges, Tejero, Pluvins, Eslava, Bacari (Bruno, 76’), Sofi (Matamala, 80’) i Alí (Gonpi, 70’).GOLS:0-1 (46’) Bacari. 0-2 (67’) Eslava. 0-3 (73’) Gonpi. 0-4 (77’) Gonpi. 0-5 (82’) Gonpi.ÀRBITRE:Acevedo Dudley.T.G.:A Pluvins, del Vilassar.T.V.:Per doble amonestació a Ayala (60’), de la Unió.PÚBLIC:350 espectadors a l’estadi de Vilatenim.

El Figueres va ser golejat pel Vilassar a l’estadi de Vilatenim i continua en caiguda lliure després d’encadenar quatre derrotes en la lliga (0-5). Els de l’Alt Empordà van quallar una bona primera meitat, en què van igualar les forces amb el rival.

En la primera acció de la segona part, però, Bacari va avançar el Vilassar i, en el 60’, el central Uri Ayala va ser expulsat. Els dos contratemps van fer massa mal als figuerencs, que van oblidar l’esquena i no van poder evitar una ensopegada per reflexionar. Eslava va assestar un altre cop a la dèbil moral de la Unió en el 67’ i Gonpi va fer un hat-trick exprés amb dues accions consecutives en el 73’ i el 77’ i una altra en el 82’, en el que va ser un càstig excessiu per a un equip empordanès sense resposta.

Aquest 2020, el Figueres de Javi Salamero només ha guanyat un partit –contra el Banyoles (4-0)– i s’acosta una mica més a les posicions de perill.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)