Girona

El Girona prepara l’escenari

Incògnita. Mentre espera que es decideixi si se suspèn o no el futbol a primera i segona A, el club blanc-i-vermell viatjarà a Las Palmas en vol xàrter en cas que no s’ajorni l’enfrontament

El futbol a primera i segona A és l’únic que encara resisteix a les mesures interposades per tal de prevenir el coronavirus SARS-CoV-2. Tot i això, no és segur que la jornada d’ambdues categories, que serien a porta tancada sense públic, s’acabin disputant aquest cap de setmana. Avui al migdia, La Liga, La FEF i l’AFE ho decidiran en una reunió. De la determinació que es prengui en aquesta trobada n’està pendent el Girona, que diumenge té partit al feu del Las Palmas, a les 18.15 h, un enfrontament que, tot i que el club canari en va demanar la suspensió dimarts, continua, de moment, endavant. “Las Palmas ha demanat que s’estudii la possibilitat d’ajornar els partits, perquè un estadi buit no és l’escenari idoni per jugar un partit. Ara com ara , però, el partit es disputa”, va indicar ahir Patricio Viñayo, director general de l’entitat groga, que va explicar que estan en contacte amb el Girona, que està preparat perquè el matx es jugui. I és que en aquest escenari, el club blanc-i-vermell, mentre espera es que passarà en la reunió d’aquest migdia, viatjarà a les terres canàries en un vol xàrter per tal de reduir les possibilitats de contagi.

Mentrestant, l’equip entrenat per Pep Lluís Martí continua la preparació per a l’enfrontament amb tota normalitat i ahir es va entrenar a La Vinya, cosa que repetirà avui amb la sessió matinal que hi ha programada.

Aturat el futbol base

On sí que es va aturar l’activitat en el Girona és en el futbol formatiu. Després de les mesures preses per la FCF, l’entitat blanc-i-vermella va decidir no fer ahir entrenaments. Avui tindrà lloc una reunió en el club per prendre una decisió respecte dels dies vinents. D’altra banda, també es va suspendre la tercera fase de La Liga Genuine Santander, un campionat integrat per equips amb persones amb discapacitat intel·lectual, en el qual participa el Girona, que s’havia de disputar a Las Palmas i Gijón, a finals de març i a finals d’abril.

L’Olot no comparteix l’aturada de la segona B

No va agradar a Olot la decisió d’aturar la lliga de segona divisió B. El president del club, Joan Agustí, va mostrar-se contundent: “Ens sentíem més còmodes amb la primera decisió de jugar a porta tancada, que la vam acceptar, malgrat que ens sabia un greu espantós haver de jugar sense públic, però era una solució per dos partits. Aturar la competició ho trobo desastrós”, va dir el dirigent. “Qui garanteix que la reprendrem? Serà millor la situació d’aquí a 15 dies?”, va explicar Agustí, que va continuar: “Ens fa por que aquest canvi de decisió, d’aturar la competició, s’hagi produït per pressió dels clubs grans, que son els que s’han pronunciat”, va indicar el president de l’entitat garrotxina. “No comprenc la posició de l’AFE perquè no entenc que puguin estar 22 jugadors més el cos tècnic entrenant però després no poden estar competint.”

El Mirandés- Numància, el primer ajornat

Sí que hi ha un partit que segur que no es jugarà aquesta jornada a la categoria de plata, el Mirandés-Numància. El vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea, va anunciar la suspensió del derbi com una de les mesures preses pel consell de govern extraordinari respecte de la ciutat de Miranda de Ebro, el punt de la comunitat castellanolleonesa on més casos d’infecció per coronavirus s’han registrat. “Hem d’evitar aglomeracions a fora. De res serveix evitar-les a dins si passen coses com les que van passar ahir [per dimarts] a València, en què les aglomeracions es van fer a la porta de l’estadi”, va explicar Igea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)