Girona

La lesió de Brandon Thomas, un revés inesperat

Aterrat al Girona en el mercat d’hivern i un dels principals arguments ofensius de l’equip en els últims partits, es trenca el lligament encreuat anterior del genoll esquerre en l’entrenament d’ahir

Duríssim cop el que va rebre el Girona ahir, un revés realment inesperat. Brandon Thomas, un dels fitxatges d’hivern i un futbolista que havia emergit com un dels principals arguments en atac de l’equip, no tornarà a posar-se l’elàstica blanc-i-vermella aquesta temporada. El jugador de Santanyí es va regirar el genoll esquerre en l’entrenament d’ahir al matí, un fet que va fer presagiar el pitjor i, ja al vespre, després de fer-se les pertinents proves mèdiques, es va confirmar la notícia, dolentíssima, desoladora, devastadora; trencament del lligament encreuat del genoll esquerre amb afectació al menisc.

En els pròxims dies serà operat i el Girona, doncs, diu adeu a un futbolista que s’havia convertit en fonamental en els dos mesos que duia a l’equip. Agressiu, intens i punyent, el davanter de 25 anys s’havia guanyat un lloc en l’onze de Pep Lluís Martí, de qui era una petició expressa, i amb el seu futbol entusiasta s’havia erigit com la bandera del canvi de dinàmica del conjunt blanc-i-vermell, que fa set jornades que no perd. De fet, amb el mallorquí sobre la gespa, el grup orientat per Martí gairebé no perd; dels nou partits que ha disputat, cinc com a titular, només un es compta amb derrota gironina, la resta, quatre empats i quatre victòries.

Brandon, cedit per l’Osasuna fins a final de temporada, s’havia afinat, a més, en les últimes jornades, en què havia vist porteria. Dues dianes sumava amb el Girona, totes dues a Montilivi, que van servir per obrir la llauna; la primera, amb la qual es va estrenar, en el triomf contra la Ponferradina (2-0), en una jugada afortunada, i la segona, en l’última jornada contra l’Albacete (1-1), en què es va destapar amb una magnífica maniobra abans de resoldre.

La baixa de Brandon suposa un contratemps per a Pep Lluís Martí, que perd també un jugador que podia actuar de 9 en cas de necessitat, en una plantilla que, tot i tenir tres especialistes en la posició, genera dubtes en aquesta demarcació. I és que per rellevar el golejador Cristhian Stuani, amb les convocatòries amb l’Uruguai en l’horitzó, hi ha Jonatan Soriano, que quan ha jugat ha ofert un bon rendiment, al qual no ha pogut donar continuïtat per les seves lesions, i Joaquín Zeballos, el flamant fitxatge, recent arribat de l’Uruguai, que ben segur necessitarà un lògic procés d’aclimatació.

INFORTUNI

El davanter es va regirar el genoll durant la sessió i serà operat en els pròxims dies

LA DADA

2
dianes
acumulava Brandon amb el Girona en les 9 jornades de lliga en què havia jugat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)