Territorial

El MIC també rep

Sense un referent. L’organització, seguint la petició de la Secretaria General de l’Esport, anul·la el torneig, que s’havia de fer per Setmana Santa a diverses seus de la demarcació

El MIC tampoc ha pogut resistir l’amenaça del coronavirus. Els organitzadors del torneig feia setmanes que treballaven per mantenir el desenvolupament del torneig malgrat els primers efectes del coronavirus –ja s’havia consensuat anul·lar la presència d’equips que provenien de zones de risc– però serà impossible que les nombroses seus de les comarques gironines visquin aquesta Setmana Santa, com ja era un costum, els partits internacionals de base. Era una edició especial, perquè s’arribava a la vintena, però no es podrà fer.

Els organitzadors del MIC, que estaven molt atents a les indicacions del departament de Salut, han fet cas a la Secretaria General de l’Esport, que ha expressat la conveniència de no disputar el torneig. “És evident que estem davant d’una situació de caràcter excepcional i imprevisible, que requereix actuar amb el més alt sentit de responsabilitat, per la qual cosa tant la direcció del torneig com les autoritats competents hem prioritzat vetllar pel benestar i la salut de tots els implicats”, expressava MICSports en el comunicat de l’anul·lació. El torneig s’havia de disputar entre el 7 i el 12 d’abril.

El MIC és un referent indiscutible de les comarques gironines. Més que consolidat en futbol després de 18 edicions a la demarcació –la primera es va fer a Gran Canària–, se li va afegir també el bàsquet. L’esdeveniment generava un impacte econòmic molt fort a la demarcació, i el fet que no es pugui fer aquesta Setmana Santa generarà efectes negatius a sectors com la restauració, l’oci i el comerç.

AMB EFECTES

L’esdeveniment, de futbol i bàsquet, té un impacte molt fort a la demarcació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)