2a divisió FEF

Últimes sessions abans de l’aturada indefinida

2a divisió B. El Nàstic, el Sabadell, el Badalona i l’Olot són els únics catalans de la lliga que es van entrenar ahir, abans de rebre i acatar la circular de la FEF que recomana evitar les pràctiques

Cap a les 12 hores del dia d’ahir, la Federació Espanyola va enviar i fer pública una circular que instava els equips federats a no entrenar-se i els seus jugadors a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries. A aquella hora, quatre dels deu equips catalans de segona B ja havien començat i acabat les seves sessions d’entrenament. La resta, més prudents, van decidir suspendre les activitats col·lectives dies o hores abans. Per a tots, el darrer entrenament realitzat va ser l’últim fins que la situació global amb la Covid-19 millori, tot i que hi ha alguns equips que esperen tornar a l’activitat la setmana que ve.

El Nàstic, el Badalona, l’Olot i el Sabadell van ser els únics equips que es van exercitar ahir. La previsió per al conjunt grana i l’escapulat era entrenar-se amb normalitat durant la setmana, però canviar el dia de festa (normalment el dimarts) per diumenge, tot aprofitant l’aturada de la lliga, d’almenys 15 dies. L’Olot també pensava fer descansar el seu equip diumenge i dilluns. De fet, els equips han demanat als seus jugadors de fora de Catalunya que no tornin a casa perquè la suspensió de la lliga es manté per 15 dies, amb la qual cosa estan a l’expectativa de tornar a exercitar-se.

La sensació que regna entre les entitats, però, és que la suspensió anirà per més llarg i la competició encara trigarà setmanes a reprendre’s. El Badalona és un dels equips que encara espera tornar a l’activitat la setmana vinent, però la situació serà analitzada a mesura que es vagin desencadenant més esdeveniments.

Confinats

El Nàstic va emetre un comunicat en què deia que, a banda de la suspensió dels entrenaments, recomanava als integrants del primer equip “que en els pròxims dies han d’estar confinats als seus domicilis per prevenir situacions de contagi”.

L’equip tarragoní ha estat el més contundent amb el comunicat, tot i que n’hi ha hagut d’altres que van prendre mesures dies abans. L’Espanyol B, per exemple, ja no es va entrenar dijous passat. El Prat es va veure obligat a cessar la seva activitat perquè el Municipal Sagnier, un equipament de l’Ajuntament, va tancar dijous i no va deixar que hi hagués cap activitat esportiva. D’altres equips sí que es van entrenar dijous, com ara el Lleida, però ahir ja no ho van fer. És el mateix cas que el Llagostera, el Barcelona B i el Cornellà, tot i que en el moment en què van anul·lar els entrenaments col·lectius tenien en ment tornar a l’activitat al llarg de la setmana vinent.

FEDERACIÓ

La FEF va enviar ahir al migdia una circular que instava els clubs a no entrenar-se

DIJOUS

L’Espanyol i el Prat van ser els més matiners a l’hora de deixar d’entrenar-se

SENSACIONS

La sensació dins dels clubs és que l’aturada de la lliga es perllongarà

RETORN?

Els equips tenen en ment tornar a exercitar-se aviat perquè la lliga s’ha aturat 15 dies
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)