Girona

El Girona també s’atura

Tots a casa. Els jugadors, que quan divendres van fer l’últim entrenament estaven citats a tornar-hi demà, seguiran unes pautes de treball als seus domicilis fins a nou avís

El Girona era un dels clubs que havia ajornat prendre cap decisió dràstica sobre l’activitat diària del primer equip. Els futbolistes, dirigits per Pep Lluís Martí, van fer divendres al matí l’últim entrenament de la setmana passada, després del qual el cos tècnic els va concedir tres dies de descans. La consigna era tornar-hi dimarts, però conscients que el coronavirus i els seus efectes els podrien fer alterar la programació. I, com la gran majoria de clubs, el Girona va decidir aturar també els entrenaments, fins a nou avís. Els jugadors tenen assignades unes pautes d’entrenament que hauran de seguir des dels seus domicilis. És l’última mesura dels protocols establerts pel club per evitar la propagació del coronavirus, i que ja havien fet aturar l’activitat del planter i havien potenciat el teletreball entre els empleats. La resta de clubs de la demarcació ja havien aturat els entrenaments.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)