3a divisió FEF

Treviño té trencat el lligament encreuat

3a divisió. El migcampista del Figueres es va lesionar en el debut

El Figueres, en plena aturada per culpa del coronavirus, ha rebut una molt mala notícia, i és que el migcampista mexicà Carlos Treviño té un trencament als lligaments encreuats del genoll i haurà de passar per la sala d’operacions i es perdrà el que resta de temporada, unint-se a la baixa de llarga durada de Carles Coto, a qui li queda com a mínim un mes. En principi estava previst que fos operat avui mateix, però la situació actual ha provocat que es posposi la intervenció de manera indefinida.

La relació de Treviño amb el Figueres està de pega, i és que el mexicà es va lesionar el dia que debutava després d’incorporar-se al mes de febrer a l’equip de Javi Salamero, en la derrota a Vilatenim contra el Terrassa (0-3). El migcampista només va poder disputar dotze minuts amb la samarreta de la Unió, abans d’haver de ser substituït per la lesió al genoll. A més, cal recordar que Treviño ja va ser anunciat com a fitxatge del club figuerenc a l’estiu, però les complicacions que suposaven tota la burocràcia necessària per tramitar la fitxa van fer desestimar la seva incorporació fins que es va poder fer efectiva el mes de febrer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)